Închide meniul

CM 2022 | Sadio Mane, OUT de la Cupa Mondială din cauza accidentării. Anunţul cumplit pentru starul Senegalului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2022, 21:24

CM 2022 | Sadio Mane, OUT de la Cupa Mondială din cauza accidentării. Anunţul cumplit pentru starul Senegalului

Sadio Mane nu va juca la Cupa Mondială

Profimedia

Sadio Mane, OUT de la Cupa Mondială din cauza accidentării. Deşi se spera că Mane ar putea evolua în al treilea meci, verdictul a fost unul crunt. Accidentarea suferită este mai serioasă decât se credea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane nu va juca pentru Senegal la Cupa Mondială, deşi toată lumea trăgea speranţe că va putea face acest lucru cel puţin în ultimul meci din grupe, anunţă bbc.co.uk.

Sadio Mane, OUT de la Cupa Mondială din cauza accidentării

Sadio Mane (30 de ani, 92 de selecţii şi 33 de goluri) s-a accidentat în ziua de 8 noiembrie, în meciul disputat de Bayern Munchen cu Werder Bremen.

Senegal a anunțat lotul final, iar Sadio Mane se afla printre cei 26 de jucători convocați de selecționerul Aliou Cisse. Atacantul lui Bayern Munchen s-a accidentat la ultimul meci și era incert în privința participării la Campionatul Mondial care începe pe 20 noiembrie.

Reclamă

Atacantul de 30 de ani, cotat la 60 de milioane de euro de transfermarkt.com, a adunat 92 de selecții la naționala Senegalului, reușind să marcheze 33 de goluri.

Sadio Mane a participat alături de Senegal și la Campionatul Mondial din 2018.

Senegal a fost repartizată în grupa A la Cupa Mondială din Qatar, alături de Olanda, Ecuador și țara gazdă. Sadio Mane a fost pe val la Bayern Munchen, după transferul de la Liverpool. Atacantul senegalez a marcat 11 goluri în toate competițiile din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și