Închide meniul

Constantin Budescu, lăsat cu gura căscată de Mirel Rădoi. "Înainte să plec, ştiam că eram la echipa naţională!". Reacţia mijlocaşului după ce nu a fost convocat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2021, 9:18

Constantin Budescu, lăsat cu gura căscată de Mirel Rădoi. "Înainte să plec, ştiam că eram la echipa naţională!". Reacţia mijlocaşului după ce nu a fost convocat

Profimediaimages

Constantin Budescu nu a fost convocat la naţionala României

Budescu a plecat de la Astra la Damac. "Magicianul" a impresionat în ultimul meci din Arabia Saudită, când le-a oferit colegilor săi două pase geniale. Acum încearcă să îşi explice de ce nu a fost inclus pe lista stranierilor de selecţionerul tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu: "O să fie mai dificil să vin la echipa naţională"

"Înainte să plec, ştiu că eram la echipa naţională, acum nu ştiu ce s-a întâmplat. Fiecare antrenor îşi are jucătorii lui, sistemul de joc. Nu sunt eu în măsură să comentez. Dacă eram convocat, veneam cu plăcere. Nu pot să spun că sunt dezamăgit, mă aşteptam oarecum. M-am gândit şi eu după această plecare că o să fie mai dificil să vin la echipa naţională, dar nu am avut ce să fac, a trebuit să plec.

Nu cred că a fost numai asta. Probabil a fost o schimbare de moment, a fost alegerea lui. Nu am nici un fel de problema", a spus Constantin Budescu la PROX.

Constantin Budescu, duel spectaculos de la distanţă cu Adi Mutu

Constantin Budescu nu rămâne dator. După ce selecţionerul României U21 a postat o execuţie incredibilă, de pe terenul din spate, mijlocaşul a venit cu o replică pe măsură.

Provocat de Mutu după clipul devenit viral, Budescu a ieşit la rampă într-un mare stil. "Sărmăluţă" a reuşit de data aceasta o execuţie ce pare "imposibilă" la prima vedere. Mijlocaşul a dat gol din tribună, însă acesta nu a fost reuşit recent, ci în urmă cu un an.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUDESCU CONSTANTIN VALENTIN (@budescu_constantin_valentin10)

"1-1 Adi!" i-a transmis Budescu lui Mutu pe Instagram. Replica selecţionerului de tineret a venit la scurt timp. "Bravoo" a comentat "Briliantul" la postarea mijlocaşului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și