Închide meniul

Convocare de urgenţă la România U21! David Miculescu vine în locul lui Valentin Mihăilă

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2023, 13:25

Reclamă
Convocare de urgenţă la România U21! David Miculescu vine în locul lui Valentin Mihăilă

Convocare de urgenţă la România U21

David Miculescu în România U21 - Finlanda U21 / ProfiMedia

Convocare de urgenţă la România U21! David Miculescu vine în locul lui Valentin Mihăilă pentru Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul celor de la Parma s-a accidentat în meciul dintre Elveţia şi România, încheiat la egalitate, scor 2-2, în care Mihăilă a marcat ambele meciuri ale „tricolorilor” pe finalul partidei.

Convocare de urgenţă la România U21! David Miculescu vine în locul lui Valentin Mihăilă

Valentin Mihăilă ar fi trebuit să facă parte din lotul României U21 la Campionatul European U21, organizat de România şi Georgia. Din nefericire pentru atacantul celor de la Parma, el s-a accidentat în meciul dintre Elveţia şi România, partidă în care a marcat ambele goluri ale „tricolorilor”.

Potrivit gsp.ro, Emil Săndoi i-a găsit deja înlocuitor lui Mihăilă. David Miculescu de la FCSB este jucătorul pe care Săndoi îl readuce la lot. Miculescu a fost în lotul lărgit, care a fost în cantonamentul din Italia. Cu toate acestea, Emil Săndoi nu l-a păstrat şi pentru turneul final.

În acest moment, David Miculescu se află în vacanţă, el primind liber de la FCSB până pe 21 iunie, când ar fi trebuit să revină la echipa lui Elias Charalambous.

Reclamă

Mihai Stoica a fost deranjat de faptul că Miculescu nu fusese păstrat în lot de Emil Săndoi

După revenirea din cantonamentul din Italia, David Miculescu nu a prins lotul final pentru Campionatul European U21. Mihai Stoica a fost deranjat de faptul că selecţionerul Emil Săndoi nu i-a contactat pe cei de la FCSB pentru a explica de ce l-a scos din lot pe Miculescu:

„Cred că era corect ca Săndoi să mă sune pentru a-mi explica motivele. Nu a dat niciun semn, așa că nu am ce comenta. Probabil e compleșit de problemele de la U21, dar putea da un semn. Are numărul meu, m-a mai sunat în trecut.

Putea să mă sune și acum să să-mi spună. De ce să mă sune? Din respect! Și din același motiv pentru care m-a sunat în trecut să mă întrebe una sau alta despre jucători. Pentru mine nu e nicio problemă că Miculescu nu a rămas în lot. Cred că nu s-a prezentat la antrenamente așa cum voia Săndoi. Că nu se pune problema de indisciplină. Repet, așteptam un telefon. Măcar 30 de secunde. Dar nu-i problemă…”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul European U21 (21 iunie – 8 iulie)

Campionatul European U21 va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie, iar două orașe din România, București și Cluj-Napoca, se numără printre gazdele competiției.

La Bucureşti se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina şi Croaţia, plus un meci din sferturile competiţiei şi o semifinală. Iar la Cluj-Napoca se vor desfăşura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franţa, Italia, Norvegia şi Elveţia şi, apoi, un sfert de finală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea şi Rapid-Giuleşti în Bucureşti şi pe Cluj Arena şi Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca.

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Ţările de Jos, Belgia şi Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală şi finala competiţiei.

România participă pentru a treia oară consecutiv la această competiţie şi, datorită performanţelor obţinute la ediţiile anterioare, s-a aflat la tragerea la sorţi în urna a doua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și