Închide meniul

Cornel Dinu a dat verdictul! Cine ar trebui să fie noul selecționer al României. „A avut mare ghinion!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 10:23

Cornel Dinu a dat verdictul! Cine ar trebui să fie noul selecționer al României. „A avut mare ghinion!

Cornel Dinu, după Rapid - Dinamo 1-1

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

  • Cornel Dinu a dat verdictul
  • Cine ar trebui să fie noul selecționer al României

Cornel Dinu și-ar dori să-l vadă pe Gică Hagi la națională, dar nu crede că FRF-ul condus de Răzvan Burleanu vrea să facă vreun demers în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: „Gică Hagi este indicat ca selectioner!”

În plus, „Procurorul” consideră că precedentul mandat al lui Hagi pe banca României putea fi sortit cu mai mult succes, dacă „Regele” n-ar fi plecat prea devreme.

„La ora actuală, cel mai în măsură și care a probat că poate să facă echipe și poate reuși mai mult la nivel național e Gică Hagi. Eu am fost destul de aproape de el în perioada calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2002.

Reclamă

A avut mare ghinion în partida cu Slovenia! Convingerea mea e că a fost o victimă a unor conjuncturi colaterale atunci și că plecarea lui nu se impunea. Trebuie o schimbare în structurile federale. Hagi este indicat ca selectioner, dar este o totală incompatibilitate între ceea ce înseamnă Hagi și cei care conduc fotbalul românesc”, a spus Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Gică Hagi a mai fost selecționerul echipei naționale în 2001, imediat după retragerea din cariera de jucător, dar nu a rezistat decât patru meciuri. „Regele” a pierdut barajul de calificare la CM 2002 din Japonia sin Coreea de Sud, fiind învins de Slovenia.

Reclamă
Citește și:

Gică Hagi nu este văzut, de FRF, o variantă pentru a deveni selecționer

Mihai Stoichiță i-a răspuns lui Gică Hagi, cel care a cerut un proiect solid la echipa națională. „Regele” a fost contrat de oficialul FRF.

Dacă cerem rezultate imediate, ce sens are să vorbim despre proiecte? E adevărat că Gică și-a făcut un proiect foarte frumos, care ține la o Academie, unde lucrezi zi de zi. La națională vii de trei ori anul viitor: în martie, în iunie și prin toamnă. Ce proiect să faci? Singurul proiect e să câștigi cât mai multe meciuri„, a declarat Mihai Stoichiță pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor