Închide meniul

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu: „Ne chinui de vreo doi ani! E cinism!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2023, 12:17

Reclamă
Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu: „Ne chinui de vreo doi ani! E cinism!

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu

Cornel Dinu a ieșit la atac / Hepta

Cornel Dinu a lansat noi atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu, chiar și după România – Kosovo, scor 2-0, din preliminariile EURO 2024. Fostul internațional român a dat de pământ cu selecționerul tricolorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Procurorul” a pus tunurile pe Edi Iordănescu, cu toate că România a reușit să se mențină pe locul secund în grupa I. Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3 al meciului care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cornel Dinu, atacuri în rafală la adresa lui Edi Iordănescu

Cornel Dinu a avut un nou discurs critic și nu l-a menajat pe Edi Iordănescu.

Am văzut că se vorbea de destin, de felul în care de fiecare dată trebuie să ne chinuim ca să câștigăm în ultimii 2 ani de când a venit Edi la echipa națională. Am văzut că a avut o replică la meciul celălalt interesantă, un fel de parafrazare a lui Cioran. Cioran spunea la Paris: ‘Nenorocul e destinul nostru’. Iar el spune: ‘Destinul nostru e să ne chinuim’. Măi Edi, stai puțin, nu e chiar destinul nostru. În fotbal tu ne chinui pe noi de vreo doi ani. Nu are nicio legătură cu destinul neamului românesc.

Cel care ne chinuie ești tu! Nu am pierdut 5 jocuri în seria asta care aduce foarte mult cu cea din 2016 a lui tăticul lui, cu Grecia, Irlanda, cu Feroe, cu Ungaria și Finlanda și nu am reușit să ne calificăm. Era la fel și ușoară atunci. În 2016 aveam și echipă mai bună decât acum.

Reclamă

E o încercare de cinism la adresa a foarte multor cunoscători de fotbal. În primul rând este un cinism din partea lui, pus și simplu… știm că nu este pregătit pentru nivelul la care a ajuns, cum a ajuns… când începi cu 4-5 jucători care nu sunt de acolo, în termeni populari, ai mari probleme în câștigarea jocului. Văzându-l pe Screciu că îl folosește de la început, avându-i pe Băluță, pe Olaru.

Culmea cinismului, care este sfidător după părerea mea, arată foarte multă încăpățânare, este apariția din nou a lui Pușcaș, cu ondulările pe cap, care de data asta nu a avut nici ocazia cu Israelul. Nu a contat!

Dacă nu se încetează cu încăpățânarea asta și cu a dovedi că nu are pregătirea necesară Edi pentru a pregăti echipa națională și nici nu îl recomanda nimic să ajungă până aici, problemele vor fi destul de delicate.„, a declarat Cornel Dinu la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul din grupa României:

  • Elveţia 14 puncte
  • Românie 12 puncte
  • Israel 11 puncte
  • Kosovo 5 puncte
  • Belarus 4 puncte
  • Andorra 2 puncte

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo 2-0

Au fost incidente în startul partidei. Ultraşii din „Uniţi Sub Tricolor” au aruncat torţe şi au avut scandări cu tentă politică, iar meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 50 de minute. Arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare.

România a reuşit să câştige cu, cu emoţii, meciul de mare luptă cu Kosovo. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) şi Valentin Mihăilă (90+3). Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a obţinut un succes extrem de important în drumul spre turneul final. Selecționerul le-a mulțumit jucătorilor.

Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale.„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” Vezi toate știrile
Citește și