Închide meniul
Video

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo 2-0: „Am băieţi cu caracter!”. Ce a spus despre incidente. EXCLUSIV

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2023, 0:40

Reclamă

Edi Iordănescu, prima reacţie după România - Kosovo

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după meciul România – Kosovo, scor 2-0, din preliminariile EURO 2024, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul României a analizat ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională şi a tras concluziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost incidente în startul partidei. Ultraşii din „Uniţi Sub Tricolor” au aruncat torţe şi au avut scandări cu tentă politică, iar meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 50 de minute. Arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare.

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo

România a reuşit să câştige cu, cu emoţii, meciul de mare luptă cu Kosovo. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu (83) şi Valentin Mihăilă (90+3). Naţionala antrenată de Edi Iordănescu a obţinut un succes extrem de important în drumul spre turneul final.

Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale.„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul din grupa României:

Ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo

S-a aflat ce riscă România, după incidentele provocate de fani la meciul cu Kosovo. FRF poate fi sancţionată dur de către UEFA, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot juca un meci fără spectatori.

Suporterii de la „Uniţi sub tricolor” au afişat mesaje cu conotaţie politică şi au început să scandeze „Serbia, Serbia”. Imediat după ce acest fapt, arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, iar meciul a fost întrerupt timp de 50 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

UEFA este extrem de strictă cu privire la acesta aspecte, care implică bannere cu mesaje discriminatorii afişate de fani, astfel că FRF cel mai probabil va fi amendată, iar România va juca fără spectatori un meci, notează fanatik.ro.

În duelul cu Israel, România a avut mai multe sectoare de pe Arena Naţională închise, ca urmare a incidentelor din meciul cu Belarus. La momentul respectiv, fanii au avut scandări xenofobe adresate Ungariei şi au aprins torţe.

Amenda primită de FRF după incidentele cauzate de fani la meciul cu Belarus a fost de 20.000 de euro.

În meciul tur cu Kosovo au existat de asemenea incidente. La momentul respectiv, fanii kosovari au huiduit imnul României, şi ulterior au fost evacuaţi de pe arena din Priştina.

Nicolae Stanciu, penalty ratat în România – Kosovo

Nicolae Stanciu a ratat un penalty în duelul dintre România şi Kosovo. Căpitanul echipei naţionale a irosit şansa de a deschide scorul în partida care se desfăşoară pe Arena Naţională.

România a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 58. Florinel Coman a fost faultat în careu de către Loshaj, iar arbitrul a arătat imediat punctul cu var.

După ce faza a fost verificată şi de către arbitrajul video, Nicolae Stanciu a luat mingea şi a mers să execute lovitura de pedepasă.

Reclamă

Căpitanul naţionalei a ratat însă, executând penalty-ul în partea stângă a porţii. Arijanet Muric, portarul kosovar, a fost pe poziţii şi a respins.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și