Închide meniul

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după România-Israel 1-1: „A avut probleme stomacale la botez de are atâta noroc”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 12:42

Reclamă
Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după România-Israel 1-1: A avut probleme stomacale la botez de are atâta noroc”

Cornel Dinu, discurs dur după ce Dinamo a rămas cu suspendarea de 4 etape

Cornel Dinu / Hepta

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după România-Israel 1-1. „Procurorul” a analizat tactica gândită de către selecționer, dar și formula de start pe care acesta a alcătuit-o pentru partida care a avut loc pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obținut un rezultat de egalitate în partida cu Israel, scor 1-1. Pentru elevii lui Edi Iordănescu urmează meciul cu selecționata din Kosovo, care va avea loc marți seară, de la ora 21:45. Duelul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu după România-Israel 1-1. Ce l-a nemulțumit pe „Procuror”

Cornel Dinu a vorbit despre partida pe care România a jucat-o împortiva selecționatei din Israel. Acesta s-a declarat nemulțumit de tactica gândită de Edi Iordănescu, dar a vorbit și despre „primul 11” alcătuit de selecționer.

„În seria asta în care ne-a așezat Dumnezeu, dă-le și la amărâții ăia ceva. Am văzut ce am văzut de fiecare dată și o să vedem în continuare cu acest ‘Iedi’. ‘Iedi’, domnule, el nu poate fi explicat decât felul în care a ajuns, decât că a plecat din staulul sfânt al Israelului. Pentru că are un noroc familia asta. A avut probleme stomacale când a fost botezat, are un noroc cum nu s-a mai pomenit.

De ce schimbi, de ce nu începi cu acelați 11. Mai ales că acel 11 i-a însemnat pe Moruțan și Mihăilă, care așa cum sunt ei, joacă, nu joacă, au făcut minuni din două faze și au egalat.

Reclamă

Fotbalul este foarte simplu, presupune un bloc de joc. Blocul de joc presupune pentru fiecare jucător anumite zone. Iar în funcție de ceea ce înseamnă conținutul pe atac și apărare. Aceste zone pe faza defensivă se contractă, te aperi cu tot efectivul. Iar pe faza de posesie se dilată.

Desfaci foarte mult spațiul de atac, împingi cu vârful de atac și încerci să construiești. Noi nu reușim să ne înscriem în aceste practici incontestabile ale fotbalului actual când îl avem pe Ieduțu la echipa națională”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

După rezultatul înregistrat în partida cu Israel, naționala României a rămas pe poziția a 2-a în Grupa I, cu 9 puncte, poziție de pe care „tricolorii” pot ajunge la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul Grupei I a Preliminariilor pentru EURO 2024:

  1. Elveția – 11 puncte
  2. România – 9 puncte
  3. Israel – 8 puncte
  4. Belarus – 4 puncte
  5. Kosovo – 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

România a terminat la egalitate cu Israel, scor 1-1, în preliminariile Euro-2024

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au 9 puncte, înregistrând până acum două victorii şi trei remize.

Tricolorii au început meciul de pe Arena Naţională cu şansa ratată de Răzvan Marin, lovitură de cap în minutul 5, iar oaspeţii au replicat prin Manor Solomon, în minutul 8. Andrei Burcă a reluat şi el balonul, cu o lovitură de cap pe lângă poartă, în minutul 21, pentru ca în minutul 27 Florinel Coman să trimită lung, pentru Alibec, acesta i-a pasat lui Stanciu, care a şutat, mingea l-a lovit pe Glazer în piept, iar Alibec – care a urmărit faza – a deschis scorul. Israelienii au venit în atac şi au încercat poarta lui Moldovan prin Lavi şi Dor Peretz, dar la pauză România a intrat în avantaj, 1-0.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, la un şut al lui Gloukh la colţul lung. Israelienii au controlat partida, în continuare. Gloukh a trimis în bară, în minutul 76, după ce a făcut ce a vrut cu apărarea tricoloră. Trei minute mai târziu Stanciu l-a lansat pe George Puşcaş, care a şutat prost, din careu, trimiţând peste poartă. În minutul 89 Horaţiu Moldovan a intervenit excelent la şutul lui Solomon, tricolorii nu au existat pe finalul de meci şi întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” Vezi toate știrile
Citește și