Închide meniul

Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2024, 14:02

Reclamă
Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă

Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru - România 0-3

Cornel Dinu, pe stadion / Hepta

Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3. „Procurorul” a pus din nou tunurile pe George Puşcaş, pe care l-a atacat şi în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu a transmis vehement că nu este de acord cu convocarea lui George Puşcaş la naţională. Mircea Lucescu l-a trimis în teren pe Puşcaş în minutul 72 al partidei, în locul lui Drăguş.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă”

“Nici măcar horă nu joacă. E un dezastru viu! L-a băgat acolo, 20-25 de minute, nu știu câte a jucat. Dar nu știu dacă a dat două mingi la noi. E vina antrenorilor, nu a lui. E rușinea fotbalului românesc. Ai ajuns la Pușcaș și stă Mitriță pe margine. Pușcaș nu a confirmat niciodată nimic la echipa națională.

Și îl ții pe Mitriță pe bancă. Sau eventual Drăguș sau Alibec, deși mie mi se pare ieșit din formă și cu kilograme în plus, este oricum mult peste gluma asta de atacant care se numește Pușcaș. Probabil are o anumită prezență în timpul liber, când nu sunt jocuri și antrenamente.

În sensul că are calități ascunse, probabil e un bun cântăreț de «Pușca și cureaua lată», o fi zâmbăreț așa, dar cu fotbalul are foarte puține legături. Mai ales la nivelul ăsta de echipa națională”, a spus Cornel Dinu la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Fost coleg cu Mircea Lucescu la Dinamo şi la echipa naţională, Cornel Dinu a criticat, fără să îl numească pe selecţioner, convocarea lui Puşcaş şi introducerea lui în teren. George Puşcaş a devenit în ultima perioadă ţinta lui Cornel Dinu, fostul antrenor al lui Dinamo şi al naţionalei având un discurs extrem de dur la adresa atacantului lui Bodrumspor.

Deşi Dinu a susţinut că Puşcaş „nu a confirmat niciodată nimic” la echipa naţională, atacantul a înscris un gol foarte important în meciul Israel – România 1-2, partidă care a consfinţit calificarea „tricolorilor” la EURO 2024. Puşcaş a egalat atunci scorul în minutul 10, cu o lovitură de cap. Israelienii marcaseră în minutul 2, prin Zahavi. Golul victoriei a fost marcat de Ianis Hagi, în minutul 63.

UEFA a anunţat cine va arbitra meciul Lituania – România! Partida e marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

UEFA a anunţat cine va arbitra meciul Lituania – România. După victoria din Cipru, pe jucătorii lui Mircea Lucescu îi aşteaptă o nouă deplasare.

Reclamă

Cu 9 puncte în 3 etape, tricolorii merg în Lituania, pentru duelul din etapa a patra din Nations League. Partida are loc marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Pentru acest meci, UEFA va trimite o brigadă din Scoţia, condusă de Nicholas Walsh. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Graeme Stewart şi Calum Spence, în timp ce Chritstopher Graham va fi al patrulea oficial. În camera VAR se vor afla alţi doi scoţieni, John Beaton şi Ross Hardie.

Este prima oară când Nicholas Walsh va arbitra România. De asemenea, meciul din Lituania va fi primul din 2024 pe care scoţianul îl va conduce la nivel de echipe naţionale. Ultima oară, el a arbitrat meciul dintre Andorra şi Kosovo, câştigat de kosovari cu 3-0, în grupa României din preliminariile pentru EURO 2024, în octombrie 2023.

În luna august, scoţianul a arbitrat două dueluri în preliminariile Europa League, iar în luna septembrie a condus meciul Brest – Sturm Graz, în grupa principală din Champions League.

În 2022, Walsh a arbitrat meciul tur de la Drobeta Turnu Severin dintre Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva, din preliminariile Conference League, scor 1-1, dar şi meciul de pe teren propriu al celor de la FCSB cu Silkeborg, din acelaşi an, pierdut categoric, scor 0-5.

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3

După victoria la scor din Cipru, România a ajuns la 9 puncte şi are un avans de 3 puncte faţă de ocupanta locului secund, Kosovo. Cipru a rămas pe locul 3, cu 3 puncte, în timp ce Lituania este ultima clasată, fără vreun punct obţinut în primele trei etape, după ce a fost învinsă de Kosovo pe teren propriu, scor 1-2.

Clasament Grupa 2, Liga C

1. România 9p
2. Kosovo 6p
3. Cipru 3p
4. Lituania 0p

România este favorită la terminarea grupei pe primul loc, iar jucătorii lui Mircea Lucescu trebuie mai întâi să obţină victoria şi în Lituania, în meciul de marţi seară, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Dacă va câştiga, România va ajunge la 12 puncte, iar tricolorii vor mai avea nevoie de un singur punct în meciul cu Kosovo, penultimul din grupă, pentru a fi sigură de primul loc. Chiar dacă după ultima etapă, România şi Kosovo vor avea acelaşi număr de puncte, tricolorii vor încheia pe primul loc, datorită rezultatului înregistrat în Kosovo, scor 3-0. În ultima etapă, România va juca pe teren propriu cu Cipru.

Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:42

Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025

16:38

Un titular de la FCSB poate prinde un transfer uriaş la o fostă campioană din Premier League! Anunţ colosal făcut de englezi

15:53

Finlanda – Anglia (19:00) şi Austria – Norvegia (21:45) LIVE SCORE! Englezii vor să îşi ia revanşa după înfrângerea cu Grecia

15:52

Mesajul pe care Rareş Pop i l-a trimis lui Marius Şumudică după meciul naţionalei U20: „E prima oară când mi se întâmplă asta”

15:49

Didier Deschamps, despre escapada suedeză al lui Kylian Mbappe. „Nu ştiu dacă a fost plecat”

15:28

„Nu pierd timpul cu povești”. Max Verstappen, despre rivalitatea dintre Red Bull și McLaren. Olandezul nu s-a mai abținut

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 5 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!” 6 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!”
Citește și