Închide meniul

Cornel Dinu, verdict despre Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, analizat după România – Andorra: „Nu este pregătit!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 17:01

Reclamă
Cornel Dinu, verdict despre Ianis Hagi! Fiul „Regelui, analizat după România – Andorra: „Nu este pregătit!

Cornel Dinu, verdict despre Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament/ Profimedia

Cornel Dinu a oferit un verdict despre Ianis Hagi, după ce mijlocaşul a marcat în duelul dintre România şi Andorra. „Procurorul” consideră că internaţionalul român nu este încp refăcut, după accidentarea suferită în urmă cu doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a făcut un meci perfect contra Andorrei. Fiul „Regelui” a marcat, a oferit o pasă de gol şi a scos şi un penalty, în duelul câştigat cu scorul de 4-0 de România.

Cornel Dinu, verdict despre Ianis Hagi

Cornel Dinu a anali8zat jocul lui Ianis Hagi, şi a ajuns la concluzia că mijlocaşul lui Alaves încă nu este pregătit compelt pentru duelurile europene. Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat că internaţionalul român a fost folosit pe o altă poziţie la echipa naţională, faţă de celelalte meciuri, şi astfel a dat un randament mai bun.

De asemenea, Dinu a oferit declaraţii şi despre Edi Iordănescu. Acesta consideră că selecţionerul nu a acumulat suficientă experinţă la echipa naţională, motiv pentru care are nevoie de oameni care să-l sfătuiască, în anturajul său.

„Rămân la părerea și nu o spun pentru a face o legătură ambiguă sau agresivă, există la orice echipă tehnică din lume câte un bătrân.

Reclamă

Am senzația că și Iordănescu, care nu are un nivel de pregătire și experiență la echipa națională, ar avea nevoie pe lângă el de niște oameni cu experiență la echipa națională, ar avea nevoie lângă el de niște oameni cu experiență, oameni care au jucat la echipa națională, care știu ce înseamnă un joc al echipei naționale, niște oameni care pot să facă o legătură între felul în care îi observă la antrenament și compunerea echipei care este aruncată în teren.

Hagi, după părerea mea, nu este încă refăcut și nu știu dacă de data asta a fost folosit în spatele vârfului, într-o anumită postură, este locul lui. Părerea mea este că nu este încă de un nivel internațional pregătit.

Noi am marcat mai mult prin execuții individuale decât prin combinații, ceea ce înseamnă faptul că mai avem talente care pot avea execuții eficiente”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu a surprins după România – Andorra 4-0

Cornel Dinu a făcut o declaraţie interesantă după România – Andorra 4-0. Prezenţa celor peste 20.000 de copii pe Arena Naţională l-a impresionat pe Mister. „A fost cel mai interesant joc al naționalei din istoria sa”, a exclamat Procurorul.

„A fost o seară magnifică. Dacă stai să te gândești că din punctul meu de vedere, poate o să te surprindă, a fost cel mai interesant joc al naționalei din istoria sa.

Un mare dram de speranță, în atașament, în patriotism, l-au dat cei 22.000 de copii. Aici este meritul Federației dacă au organizat acest lucru, au fost pe stadion și au încurajat echipa națională. De o manieră nu numai decentă, dar cu un atașament patriotic care nouă ne-a lipsit. Pe mine m-a emoționat de maniera în care să spun că a fost unul din cele mai interesante jocuri ale echipei naționale.

Mi-au făcut o bucurie extraordinară. Vocile acelea curate, sufletele acelea curate au fost o binefacere pentru ceea ce înseamnă reflecția de a se întoarce la binele comportamental național care ne-a caracterizat”, a spus Dinu, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și