Închide meniul

Cosmin Olăroiu, avertisment pentru tricolorii lui Mirel Rădoi: „Să nu cadă în capcana asta”. Doar aşa putem ajunge la Mondiale

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 21:46

Cosmin Olăroiu, avertisment pentru tricolorii lui Mirel Rădoi: „Să nu cadă în capcana asta. Doar aşa putem ajunge la Mondiale

Cosmin Olăroiu, antrenorul lunii septembrie în Emirate

Cosmin Olăroiu, într-un interviu / Hepta

  • Cosmin Olăroiu, avertisment pentru tricolori
  • Cosmin Olăroiu i-a trasat obiectivul lui Mirel Rădoi

Cele 6 puncte din meciurile cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord sunt obligatorii. Cosmin Olăroiu i-a transmis un mesaj clar lui Mirel Rădoi, dar şi tricolorilor. Dacă nu obţinem două victorii în aceste meciuri, victoria din Islanda a fost doar de palmares.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, sfaturi pentru Mirel Rădoi

Cosmin Olăroiu îi avertizează pe tricolorii lui Mirel Rădoi. Să nu intrăm în capcana victoriei cu Islanda. Rezultatele bune trebuie să continue pentru a merge la Mondiale. „E un lucru extraordinar de bun că am câştigat, însă părerea mea că acest meci trebuie judecat după meciul cu Liechtenstein. Avem nevoie de cele trei puncte şi după intrăm în calcule.

Problema este să nu credem că meciul acesta este uşor… am câştigat şi e de ajuns. De multe ori jucătorii cad în capcana asta”, a avertizat Olăroiu.

Reclamă

Liechtenstein, primul obiectiv pentru Mirel Rădoi

Deşi jucăm împotriva amatorilor din Liechtenstein, Cosmin Olăroiu nu vrea ca tricolorii să subestimeze această naţională. „Obiectivul nostru este să ne apropiem de ceea ce ne dorim în consistenţa jocului, în organizare, în ceea ce ne lipseşte. Mirel cred că ştie foarte bine lucrul ăsta.

Deja meciul ăsta e un pas înainte. Însă, avem nevoie de consistenţă, de continuitate în rezultate şi lucrul ăsta trebuie să se vadă de la meciul cu Liechtenstein”, a mai spus Olăroiu, prezent la centenarul celor de la Corvinul Hunedoara.

Reclamă

Totuşi, Cosmin Olăroiu i-a lăudat pe tricolori pentru victoria cu 2-0 din Islanda. „Cred că au avut altă atitudine, altă voinţă, altă determinare. Au fost toţi pentru echipă, mai puţin individual. S-a văzut o creştere”, a mai spus Cosmin Olăroiu la centenarul echipei Corvinul Hunedoara.

Liechtenstein nu trebuie să ne sperie

Totuşi, Liechtenstein nu ar trebuie să ne sperie. Fotbaliştii care evoluează în această selecţionată sunt amatori. Chiar selecţionerul lor a spus-o. „În ţara noastră, educaţia are un rol foarte important. Jucătorii mei lucrează în domeniul bancar, unii sunt studenţi.

Alţii se pregătesc pentru Medicină, unii vor să devină ingineri. Cu toţii se pregătesc pentru diverse profesii”, a spus Martin Stocklasa, selecţionerul Liechtensteinului, într-o conferinţă de presă dinaintea meciului de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă
Diverse • 4 mart., 18:20
FOTO
Milionarul român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”, bătălie de ani buni în instanţă. Ce a putut păţi
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul "celui mai tare restaurant din Dubai"
Diverse • 28 feb., 13:27
FOTO
Pasiunea secretă a milionarului român care este co-propietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar
Diverse • 13 feb., 8:58
FOTO
Cât poate costa o cină bogată la cel mai tare restaurant din Dubai, acolo unde un milionar român e co-proprietar. Ce lovitură
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 7 februarie
Antena Sport Update • 7 feb., 17:52
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 februarie 2024