Închide meniul

Costel Gâlcă l-a distrus pe Răzvan Burleanu: „Cu actuala conducere nu o să merg la națională!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 8:23

Costel Gâlcă l-a distrus pe Răzvan Burleanu: „Cu actuala conducere nu o să merg la națională!

Costel Gâlcă a fost prezentat oficial de noua echipă

Costel Gâlcă, într-un interviu / as.ro

Costel Gâlcă a dezvăluit că a fost ofertat de Răzvan Burleanu să preia naționala României, dar fostul tehnician de la FCSB a refuzat categoric. Gâlcă nu a vrut nici în ruptul capului să lucreze cu actuala conducere de la FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF l-a ofertat pe Gâlcă, potrivit dezvăluirilor antrenorului, în urmă cu mai bine de un an, când Mirel Rădoi încă se afla sub contract.

Costel Gâlcă l-a distrus pe Răzvan Burleanu

„M-au contactat parcă acum un an şi ceva, din câte îmi aduc eu aminte. Cred că era Mirel Rădoi la naţională. Nu se pune problema să vin. Am spus şi înainte că nu o să merg. Nu e momentul pentru mine. Cu actuala conducere nu o să merg!

Şi eu mi-aş dori să antrenez România, dar nu în momentul ăsta. Nu cu actuala conducere. Dacă ar fi venit alţi oameni, ca Lupescu, din fotbal, poate. Eu am fost cu un om şi nu mă pot duce în partea cealaltă. Am spus clar că nu o să merg. Şi eu aş fi mândru să antrenez echipa naţională, dar nu acum”, a spus Costel Gâlcă, conform orangesport.ro.

Costel Gâlcă e în prezent liber de contract din februarie, când a fost demis de la Al Hazem. Românul a adunat o victorie și șapte înfrângeri în opt etape. Având obiectiv clar salvarea de la retrogradare, antrenorul de 50 de ani a ajuns cu Al Hazem pe ultimul loc.

Reclamă

Vejle BK, Espanyol, Al Tawen, Al FayhaFCSB, România U17 și Almeria B sunt celelalte echipe pe care Costel Gâlcă le-a antrenat de-a lungul carierei. El are în palmares două trofee, ambele cu FCSB, Liga 1 și Cupa României, în 2015.

În toamna anului 2021, antrenorul a fost aproape de o revenire în Liga 1, fiind ofertat de Sepsi Sf. Gheorghe.

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Reclamă 4 / 0/3

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și