Închide meniul

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol! „Tricolorii”, huiduiţi! Jucătorii din Muntenegru, aplaudaţi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2022, 23:24

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol! „Tricolorii, huiduiţi! Jucătorii din Muntenegru, aplaudaţi

Răzvan Burleanu a stabilit când se îi va decide viitorul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu și Răzvan Burleanu / Hepta

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români.

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru: „Atacuri, jigniri şi umilinţe! Se strâng răutăţi, sunt frustrări!”

Edi Iordănescu a răbufnit înainte de România – Muntenegru. Selecţionerul a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit după cele două eşecuri consecutive din Nations League.

Reclamă

Grație victoriei cu Finlanda, România a obținut primele puncte în Liga Națiunilor. Suntem însă în continuare pe ultimul loc, dar distanța față de liderul Bosnia s-a micșorat la două puncte.

„Am avut momentul, situaţia. Este un moment istoric cu acest program. Provocarea mare este să gestionăm această situaţie. Avem datoria să trecem peste aceste bariere. S-au strâns bariere. Presiunea există mereu. Trebuie s-o îmbrăţişăm. Oricare s-ar fi întrebat dacă se merită atacurile, jignirile sau umilinţele. Se merită pentru că e vorba de echipa naţională.

Sunt pregătit să primesc orice este nevoie. Echipa naţională a avut reacţie şi după primul meci din Muntenegru. Lucrurile acestea ne arată că avem suflet. E greu şi pentru băieţi să dea multe explicaţii. A fost vorba de starea mentală, emoţională. Se cerea o analiză. Am preferat să nu-i mai încărcăm mult pe jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt extrem de stăpân pe munca pe care pot s-o fac. Avem nevoie de puncte. Trebuie să demonstrăm că meciul cu Muntenegru a fost un accident. Cu cât trec anii se strâng răutăţi, frustrări. „, a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă a meciului cu Muntenegru.

Stefan Mugosa, „coşmarul” lui Edi Iordănescu în România – Muntenegru

România şi-a creat ocazii în prima repriză a meciului cu Muntenegru, însă oaspeţii au deblocat tabela. În minutul 42, Stefan Mugosa a înscris cu capul, după un corner, cu o reluare din doi metri de lângă Vlad Chiricheş. Acesta a reluat în plasa porţii lui Florin Niţă după ce a câştigat duelul aerian cu căpitanul naţionalei.

În minutul 56, Mugosa a făcut „dubla” cu o lovitură de cap. Fundașii lui Edi Iordănescu au uitat să mai facă marcaj și la această fază.

În minutul 64, acelaşi Mugosa a reuşit hat-trick-ul. Acesta a înscris cu o reluare de la marginea careului şi a ajuns la patru goluri în poarta României în doar două meciuri.

Nicuşor Bancu, lovit în mandibulă

Înaintea golului din prima repriză, Nicuşor Bancu a fost protagonistul unui conflict. Căpitanul de la Universitatea Craiova a fost lovit de un adversar în mandibulă și a primit îngrijiri medicale. În urma conflictului iscat, Burcă a protestat vehement şi a primit cartonaşul galben.

Recomandări
  • S-a cerut demisia lui Edi Iordănescu
  • România, umilită în Giuleşti de Muntenegru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și