Închide meniul

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iulie 2024, 21:04

Reclamă
Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024. Cât a ajuns să valoreze şi Dennis Man

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024

Profimedia

Cota lui Andrei Raţiu a avut o creştere uriaşă după EURO 2024. Fundaşul dreapta a avut cea mai mare creştere din punct de vedere procentual al cotei de piaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de EURO 2024, Andrei Raţiu avea o cotă de piaţă de 1.400.000 de euro. După evoluţiile de la EURO 2024, Andrei Raţiu a ajuns să valoreze 3 milioane de euro.

Cota lui Andrei Raţiu, creştere uriaşă după EURO 2024

Practic, fundaşul dreapta a ajuns la o cotă mai mult decât dublă. Ceilalţi doi jucători din naţionala României care au o cotă mai mare, conform transfermarkt.ro, sunt Răzvan Marin şi Dennis Man.

Răzvan Marin a ajuns să valoreze 3.500.000 de euro, în timp ce cota lui Dennis Man a crescut cu un milion, până la 10 milioane de euro.

Topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal! Românul îl surclasează pe campionul european

S-a aflat topul în care Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Internaţionalul român este mai bine plătit decât proaspătul campion european, în vârstă de 17 ani. Dennis Man şi-a prelungit contractul cu Parma. Acesta va continua la formaţia alături de care a promovat în Serie A, la capătul sezonului trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man încasează un salariu de 1,79 milioane de euro pe an, fiind al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul Parmei, npotează specialiştii de la capology.com. Cel mai bine plătit jucător este brazilianul Hernani, care câştigă anual suma de 2,41 milioane de euro.

Valentin Mihăilă, celălalt jucător român din lotul Parmei, este al 15-lea cel mai bine plătit fotbalist al lui Fabio Pecchia. Internaţionalul român, care de asemenea şi-a prelungit contractul cu „cruciaţii” în această vară, câştigă anual suma de 580.000 de euro.

La capitolul salariu, Dennis Man se clasează peste Lamine Yamal. Starul Barcelonei câştigă anual suma de 1,67 milioane de euro pe an, de la formaţia catalană. De asemenea, internaţional român se clasează şi peste un alt proaspăt campion european, Fermin Lopez. Tânărul mijlocaş spaniol câştigă suma de 630.000 de euro anual la Barcelona.

Reclamă

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:02

Câți bani a primit Corvinul Hunedoara, după ce s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League! Suma acordată de UEFA

22:40

Vlad Dragomir a înscris un gol de senzație pentru Pafos, în preliminariile Europa League! Românul a surprins pe toată lumea

22:25

Corvinul – Paksi 0-2. Echipa lui Florin Maxim a obţinut o calificare istorică în turul 2 preliminar al Europa League

22:09

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a semnat, la 17 ani, primul contract ca jucător profesionist cu Milan

21:30

Valeriu Iftime, replică fără precedent pentru Dan Şucu: „Obraznic în declaraţia asta!”

21:12

Arnold Garita nu a mai ajuns la FCSB și l-a atacat pe Gigi Becali! A auzit dezvăluirea patronului și a răbufnit: „Nu înțeleg!”

1 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 2 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi 3 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 4 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 5 Cum se prezintă cei patru granzi în Ungaria? Analiza lui Adrian Georgescu înaintea Marelui Premiu al Ungariei 6 EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României
Citește și