Închide meniul

COVID-19 a lovit din plin loturile de juniori! Mihai Stoica ”a luat foc” la adresa FRF! Managerul de la FCSB cere anularea acțiunii naționalei U19

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 octombrie 2020, 8:54

COVID-19 a lovit din plin loturile de juniori! Mihai Stoica ”a luat foc” la adresa FRF! Managerul de la FCSB cere anularea acțiunii naționalei U19

Mihai Stoica este managerul celor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica sare la gâtul medicului de la naționala U19 și consideră că acțiunea ar fi trebuit anulată. Managerul general de la FCSB susține că dacă jucătorii se vor infecta în masă va fi vina doctorului Meiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are trei jucători la naționala U19. Este vorba despre Ovidiu Perianu, Octavian Popescu și Andrei Istrate

Există o situație alarmantă la lotul României U19. Oficialii FRF nu vor să anuleze acțiunea fără sens a echipei naționale de juniori născuți în 2002. Acțiune care constă în niște antrenamente și un mare meci de verificare sâmbătă cu Dinamo. 

Am fost informat că cinci jucători sunt izolați într-un hotel la Snagov, doi dintre ei se pare că prezintă și simptome. În plus, acțiunea lotului U17 a fost anulată, fiindcă doi jucători au fost testați pozitiv. Problema e că ambele loturi locuiau în același hotel. 

Mihai Stoica a cerut anularea cantonamentului naționalei U19

L-am rugat pe celebrul doctor Meiu să nu riște să se infecteze jucătorii. Răspunsul a fost incredibil. “Până nu suntem siguri că sunt pozitivi, nu anulăm”, zice acest om care a depus jurământul lui Hippocrate. Arogant și insolent. 

Reclamă

Cei care au la această oră în mâini soarta acestor copii consideră că, dacă mâine dimineață jucătorii vor fi testați negativ, e totul perfect. Nu e, domnilor. Virusul e ticălos, se poate ascunde câteva zile. Dacă în viitorul apropiat, se va infecta vreun tânăr internațional, nu vă veți spăla pe mâini cu toată Dâmbovița și afluenții săi.

Deci ne rămâne doar să sperăm ca cea mai valoroasă generație de juniori a ultimilor ani să nu se infecteze. Exclusiv din cauza lui Meiu”, a răbufnit Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Acțiunea lotului U17 anulată din cauza COVID-19

Federația Română de Fotbal anunță că acțiunea lotului Under 17, generația 2004, nu va mai avea loc după ce au fost depistate două cazuri pozitive Covid-19 în urma testărilor efectuate.

Reclamă 4 / 0/3

Reprezentativa pregătită de Daniel Mogoșanu trebuia să dispute o dublă amicală împotriva naționalei similare a Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie! Tricolorii s-au reunit pe 5 octombrie, iar miercuri, 7 octombrie ar fi trebuit să plece la Sliven, în Bulgaria. Întreaga acțiune a fost anulată după ce rezultate la cea de a treia testare a doi dintre jucătorii convocați au fost pozitive.

De asemenea, la selecționata U19 a României, care se află reunită la Snagov, doi jucători au prezentat simptome Covid-19. Atât ei cât și contacții lor direcți au fost izolați în camere separate. În total, 6 jucători și doi membri ai staff-ului sunt izolați de restul delegației până la sosirea rezultatelor testelor Covid-19. Toată delegația va efectua teste mâine dimineață, a treia testare pentru această acțiune. La primele două testări toate rezultatele au fost negative.

Toate testele efectuate au fost realizate conform protocolului medical al loturilor naționale”, se arată în comunicatul FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și