Închide meniul

Cristi Borcea, atac devastator la naţională: „Suntem Old boys, calitatea jucătorilor nu ne dă speranţe. Nu ne calificăm”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 octombrie 2023, 17:38

Reclamă
Cristi Borcea, atac devastator la naţională: „Suntem Old boys, calitatea jucătorilor nu ne dă speranţe. Nu ne calificăm

Cristi Borcea, într-un interviu / AS.ro

Cristi Borcea a lansat un atac devastator la naţională. Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo a criticat calitatea jucătorilor echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a oferit şi un pronostic pesimist în vederea acestei campanii. Chiar dacă suntem pe locul 2 în grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024 şi am urca pe primul loc cu o victorie în această seară, milionarul a spus că nu crede că ne vom califica.

Cristi Borcea, atac devastator la naţională: „Suntem Old boys, calitatea jucătorilor nu ne dă speranţe. Nu ne calificăm”

”Ce să văd la națională? Prieteni cu fotbaliștii! N-ați văzut că n-avem națională? Poate să vină și Mourinho, calitatea jucătorilor nu ne dă speranțe. Noi suntem Old boys, ei parcă sunt echipe de fotbal și noi suntem old boys. Le e și lor rușine când văd că îi pasează ăia și îți face capul ca la păcănele.

Prieteni cu fotbaliștii! Mai bine nu vin. Nu! (n.r. – nu ne calificăm la EURO). Suntem mai buni ca Elveția sau mai buni ca Israelul? Sunt unii jucători care au fost mari și se răsucesc în mormânt când fac ăștia o preluare sau dau o pasă. N-au nicio legătură! Asta e”, a declarat Cristi Borcea, citat de sport.ro.

Belarus – România LIVE VIDEO. „Finala” de la Budapesta din preliminariile EURO 2024 e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)

Belarus – România LIVE VIDEO. Meciul de la Budapesta din preliminariile EURO 2024 e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, joi, de la 21:45. Acesta este al şaptelea meci al tricolorilor din Grupa I.

Reclamă

Tricolorii lui Edi Iordănescu au nevoie de şase puncte din dubla cu Belarus şi Andorra pentru a ajunge pe primul loc al Grupei I, ţinând cont că duelul dintre Israel şi Elveţia a fost amânat din cauza războiului izbucnit în Israel.

Edi Iordănescu a criticat gazonul terenului pe care se va disputa partida. El a susţinut că e o lipsă de respect pentru echipa naţională să evolueze pe un asemenea teren.

„O nouă dublă, o nouă dublă importantă pentru calificarea echipei naționale la un turneu final. Sper să fim pregătiți mâine, la meciul cu Belarus, iar apoi avem 2 zile să pregătim meciul cu Andorra.

Reclamă 4 / 0/3

Am trecut peste multe obstacole, în această campanie am avut parte de provocări, nu vreau să reamintesc, dar nu a fost un drum ușor. Suntem pregătiți pentru orice.

„Nu e o formă de respect pentru echipa națională a României”

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a spus Edi Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și