Închide meniul

Cristi Manea, cu gândul la o medalie olimpică după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj: „Cred că vom face o surpriză foarte mare la Tokyo!”

Reclamă

Publicat: 2 iunie 2021, 15:40

Cristi Manea, cu gândul la o medalie olimpică după ce a câştigat titlul cu CFR Cluj: „Cred că vom face o surpriză foarte mare la Tokyo!

Zuma Press / Matteo Ciambelli via Hepta

Cristi Manea, cu gândul la o medalie olimpică

Manea se pregăteşte sub comanda lui Nicolae Dică pentru amicalele cu reprezentativele Mexicului şi Australiei. Marele vis al fundaşului de 23 de ani este să câştige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea, cu gândul la o medalie olimpică: „Suntem nerăbdători să mergem la Tokyo”

Normal că e grea aşteptarea până la Jocurile Olimpice, având în vedere că trebuiau să se desfăşoare anul trecut, dar suntem nerăbdători să mergem la Tokyo şi să facem o figură cel puţin la fel de frumoasă cum am făcut la EURO 2019.

Eu cred că vom face o surpriză foarte mare. Nu vreau să spun dinainte, dar cred că avem o şansă mare. Dacă vom fi cel puţin la fel de entuziasmaţi cum am fost la EURO, atunci avem o şansă să ne întoarcem cu o medalie. Dacă voi câştiga o medalie, o voi pune lângă celelalte de până acum„, a spus Cristi Manea pentru FRF TV.

Jucătorul care are o cotă de piaţă de 2.2 milioane de euro ştie care este marele atu al României U23 în grupa B, din care mai fac parte Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Familia U21 este aici, de fiecare dată când mă văd cu colegii simţim toţi acel entuziasm. Sunt bucuros că ne cunoaştem de mult. Acest lucru ne-a ajutat să realizăm ceea ce am realizat până acum. Faptul că ne cunoaştem atât de bine va fi un mare avantaj pentru noi la Olimpiadă„, a mai transmis Manea.

Reclamă

Lotul convocat de România U23 în stagiul din Spania

Portari: Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Popa (Astra), Răzvan Sava (AC Torino/Italia);

Fundași: Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Cristian Manea (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Ricardo Grigore (Dinamo București), Mihai Velisar (Gaz Metan), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Gabriel Buta (FC Viitorul);

Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Ovidiu Perianu (FCSB), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA);

Reclamă 4 / 0/3

Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și