Închide meniul

„Cu Liechtenstein antrenează şi femeia de serviciu!” Motivele pentru care Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională: frica de eşec sau relaţia cu FRF? „S-ar putea să-l fi deranjat tare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 0:11

„Cu Liechtenstein antrenează şi femeia de serviciu! Motivele pentru care Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională: frica de eşec sau relaţia cu FRF? „S-ar putea să-l fi deranjat tare

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gabi Balint crede că Mirel Rădoi şi-a făcut anumite calcule cu privire la şansele naţionalei de la baraj, acolo unde România va întâlni adversari mai bine cotaţi. Mai mult, Balint crede că Rădoi evită să devină selecţionerul care pierde două baraje consecutive de calificare la turneele finale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai avem de jucat un meci și jumătate. Cu Liechtenstein antrenează și femeia de serviciu, trebuie să-i batem. Să nu uitați că Rădoi a pierdut o calificare la baraj (n.r – contra Islandei), da? Cam vede care e potențialul echipei și vede ce adversari poate să întâlnească la un eventual baraj, deci ia în considerare niște lucruri. Eu n-am zis că îi e frică neapărat, dar își face niște calcule. Se gândește, nu? Adică de ce să mai rămână la baraj, unde are șanse mici și să nu plece cu obiectivul încheiat – locul 2? Obiectiv care e obținut în proporție de 90%„, a spus Gabi Balint la digisport.ro.

Basarab Panduru: „La cum îl ştiu, s-ar putea să îl fi deranjat foarte tare”

Basarab Panduru a lansat o altă ipoteză şi pune anunţul plecării lui Mirel Rădoi pe seama unui episod petrecut după meciul din Armenia, când selecţionerul a fost somat să ofere explicaţii pentru acel eşec istoric, scor 2-3.

Pierde meciurile alea, cu Armenia, parcă. Îl cheamă cineva şi îl pune să facă ce nu mai făcuse niciodată până atunci. Să dea explicaţii, să facă un raport. El e, într-un fel, supărat atunci. Pare că şi-ar fi dat demisia atunci, dar nu şi-a dat-o. A aştaptat sfârşitul contractului şi pleacă. La cum îl ştiu pe el, cum îl cunosc, s-ar putea pe el să-l fi deranjat foarte tare.

Nici rezultatele nu au fost în favoarea lui până luna trecută. O singură victorie importantă, cu Austria. Totul parcă s-a schimbat în relaţia tuturor cu Rădoi după rezutlatele de luna trecută şi după cele din luna asta. Nu se mai întoarce sub nicio formă!„, a spus Basarab Panduru la telekomsport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și