Închide meniul

Cum a ajuns Darius Olaru să fie titularizat de Edi Iordănescu în amicalul Israel – România. Şansa avută de mijlocaşul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2022, 20:28

Cum a ajuns Darius Olaru să fie titularizat de Edi Iordănescu în amicalul Israel – România. Şansa avută de mijlocaşul lui FCSB

Cum a ajuns Darius Olaru să fie titularizat de Edi Iordănescu

Profimediaimages

Edi Iordănescu a făcut schimbări importante în echipa de start a naţionalei României pentru amicalul cu Israel. Numai trei jucători au mai rămas în primul 11 faţă de formula la care a apelat selecţionerul în meciul test cu Grecia. Darius Olaru, cel care a fost convocat in extremis, a avut parte de o nouă surpriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 24 de ani a fost titularizat în meciul de pe Netanya Stadium. A fost ales să joace alături de Marius Marin. Cei doi i-au înlocuit pe Răzvan Marin şi Bordeianu, care au fost la închidere în eşecul de pe Ghencea.

Darius Olaru, titularizat în meciul amical Israel – România

Ghinionul de care a avut parte Edi Iordănescu, care a pierdut jucători pe bandă rulantă, s-a dovedit a fi o şansă uriaşă pentru Dariu Olaru. Fotbalistul de la FCSB a fost chemat la prima reprezentativă după ce Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

Situaţia de la naţională a devenit teribilă în momentul în care nu au putut fi recuperaţi la timp nici Alex Maxim şi Mario Camora, care au o viroză. În condiţiile date, Edi Iordănescu a rămas fără variante. Astfel, Olaru, Răzvan Marin şi Bordeianu au fost singurii mijlocaşi valizi din lotul naţionalei.

Revenit după o accidentare, Olaru a impresionat în ultimul meci al lui FCSB. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro a reuşit un assist pentru Florin Tănase, în minutul 39 al disputei cu FC Argeş. A fost a 6-a pasă decisivă din acest sezon al Ligii 1.

Reclamă

Motivul pentru care mijlocaşul de la FCSB nu a fost convocat iniţial

Selecţionerul României a anunţat, înaintea debutului pe banca naţionalei, de ce nu a apelat la Darius Olaru. Edi Iordănescu a venit cu explicaţii după ce mai multe persoane din fotbalul românesc l-au criticat pentru că nu l-a convocat pe fostul său jucător de la FCSB.

Credeţi că cineva mai bine ca mine poate să îl ştie pe Olaru… am lucrat cu el la două echipe diferite. Îl cunosc foarte bine, valoare a şi potenţialul. E un jucător foarte bun, acum nu e nici la 60% din ce poate să fie. E în atenţia mea, el ştie foarte bine acest lucru.

Trebuie analizat, a avut o accidentare, a avut COVID, a ieşit din circuit. A revenit în ultimele două jocuri cu lucruri bune. I s-a transmis să avem încredere în el şi există posibilitatea ca în viitorul apropiat să-l vedem la naţională”, a declarat Edi Iordănescu înaintea disputei România – Grecia 0-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și