Închide meniul
EXCLUSIV

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut echipele de start în România – Kosovo. Verdictul specialistului Antenei 1

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 21:39

Reclamă
Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut echipele de start în România – Kosovo. Verdictul specialistului Antenei 1

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut echipele de start în România - Kosovo

Gică Popescu, în timpul unei emisiuni/ Antena 1

S-a aflat cum a reacţionat Gică Popescu atunci când a văzut echipele de start din România – Kosovo. Noul analist al meciurilor naţionalei la Antena 1 s-a declarat surprins de faptul că George Puşcaş a fost titularizat de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Kosovo de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii lui Edi Iordănescu ţintesc victoria, după remiza cu Israel, din ultimul meci.

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut echipele de start în România – Kosovo

Gică Popescu a analizat pe larg deciziile lui Edi Iordănescu. Selecţionerul a mizat pe George Puşcaş încă din primul minut, în detrimentul lui Denis Alibec, fapt care l-a surprins pe specialistul Antenei 1. Acesta speră totuşi ca alegerea lui Iordănescu Jr. să fie una inspirată şi Puşcaş să facă diferenţa în duelul de pe Arena Naţională.

De asemenea, Gică Popescu a vorbit şi despre Ianis Hagi, cel care de asemenea a fost titularizat de Edi Iordănescu pentru meciul cu Kosovo. „Baciul” s-a declarat convins de faptul că fiul „Regelui” va avea o prestaţie bună în duelul cu kosovarii.

„Eu cred că, în ce am văzut în meciul anterior, publicul a fost tot îmbrăcat în galben. Există această motivaţie pentru a veni alături de echipa naţională. Jucătorii simt tricoul echipei naţionale, trebuie să se prezinte la naţională. Trebuie să ai o motivaţie aparte. Dacă nu o ai, stai acasă.

Reclamă

O echipă cu cinci modificări. Raţiu intră în locul lui Manea, Cicâldău şi Screciu în compartimentul defensiv. Hagi, ofensiv. Îmi plac cele patru schimbări, mai puţin Puşcaş. Nu l-aş fi văzut în primul 11, l-aş fi văzut pe Denis Alibec. Din ce am citit, el era ok pentru meciul din seara aceasta. Sper să fie o alegere inspirată şi Puşcaş să facă diferenţa.

Aşezarea, un 4-3-3, Stanciu în stânga, Cicâldău în dreapta, Hagi extremă stânga. Sau poate juca şi cu Stanciu în spatele lui Puşcaş. Pare o echipă mai ofensivă. Cicâldău are un alt aplomb faţă de cei doi Marin. Este un meci care trebuie să fie la îndemâna noastră. Jucăm totuşi cu Kosovo. În momentul în care am văzut tragerea la sorţi, eram cu toţii fericiţi. Dacă ne-ar fi pus cineva să alegem, nu am fi fost atât de inspiraţi. Jucăm cu Kosovo, acasă, suntem obligaţi să câştigăm.

Ianis Hagi vine după o perioadă complicată, nu a jucat. Sunt convins că Ianis poate să ducă meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Schimbările sunt necesare, a fost un meci greu. Acum trebuie să câştigăm. O victorie ne-ar da un răgaz de respiro important. O înfrângere ar complica lucrurile”, a declarat Gică Popescu, la Antena 1.

Echipa de start a României: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu – Cicâldău, Screciu, Stanciu – Hagi, Puşcaş, Coman

Selecţioner: Edi Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 4. Rus, 6. M. Marin, 7. Alibec, 13. Mihăilă, 17. Bîrligea, 18. R. Marin, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora, 23. Sorescu

Surprizele lui Edi Iordănescu, pentru România – Kosovo! George Puşcaş, titularizat

Surprizele lui Edi Iordănescu pentru România – Kosovo | George Puşcaş a fost titularizat pentru duelul din această seară, de pe Arena Naţională, după ce nu a prins niciun minut la echipa de club, Genoa, în acest sezon.

George Puşcaş va juca încă din primul minut în duelul cu Kosovo. Atacantul a fost preferat de Edi Iordănescu în detrimentul lui Denis Alibec, care a fost lăsat pe banca de rezerve.

George Puşcaş nu a evoluat niciun minut la Genoa, în cele patru meciui bifate de italieni în noul sezon. De altfel, Puşcaş nu a mai fost titular la echipa de club din luna martie, atunci când bifa 86 de minute în duelul cu Ternana, din Serie B.

Reclamă

Ultima dată când Puşcaş a fost titular s-a întâmplat tot la echipa naţională, în meciul tur cu Kosovo, din luna iunie. La momentul respectiv, atacantul de 27 de ani a fost schimbate de Edi Iordănescu în minutul 86, fiind introdus în locul său Denis Alibec.

Şi Ianis Hagi a fost titularizat de Edi Iordănescu pentru duelul cu Kosovo. Acesta a avut probleme în startul acestui sezon. Fiul „Regelui” ajunsese rezervă la Rangers şi a plecat de la scoţieni. A semnat cu Deportivo Alaves şi va juca în La Liga.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și