Închide meniul

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după ce Mirel Rădoi l-a adus pe Andrei Ivan în faţa jurnaliştilor. Atacantul, considerat vinovat de eşecul cu Germania

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 11:27

Cum a reacţionat Laurenţiu Reghecampf după ce Mirel Rădoi l-a adus pe Andrei Ivan în faţa jurnaliştilor. Atacantul, considerat vinovat de eşecul cu Germania

Hepta

Chiar Ivan ar fi trebuit să îl marcheze pe legendarul atacant al lui Bayern Munchen. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Muller a stabilit scorul final, 2-1. Laurenţiu Reghecampf a explicat că la Universitatea Craiova Ivan are un alt rol la aceste faze fixe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după momentul ciudat cu Mirel Rădoi şi Andrei Ivan

„Nu vreau să dezvolt prea mult subiectul cu Rădoi şi cu Ivan deoarece nu am toate informaţiile şi ar însemna să speculez. Doar Rădoi poate explica de ce a procedat aşa. Pe Ivan încă nu l-am întrebat, dar am să o fac, atunci când o să-l felicit pentru ce au realizat pentru România în aceste două meciuri.

Dar ca să-i răspund lui Rădoi, la Universitatea Craiova Ivan ia colţul scurt la cornere. Fiecare antrenor are strategia lui, nu ştiu ce au vorbit înaintea meciului, când l-au trimis pe teren, ce i-au strigat înaintea cornerului.

Ok, cu Germania a fost înfrângere până la urmă, dar faza de apărare mi s-a părut aproape de perfecţiune. Reţineţi, nu vorbesc doar de apărători, ci de modul în care toată echipa a interpretat partitura defensivă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de digisport.ro.

Moment rar întâlnit la conferinţa de presă a lui Mirel Rădoi

Selecţionerul l-a chemat de la antrenament pe Andrei Ivan şi l-a adus în faţa jurnaliştilor. „Gabi (n.r – ofițerul de presă), îl poți aduce pe Ivan? Te rog frumos. Facem circ, dacă vrei! Am răspuns imediat după meci. Am spus imediat că Ivan știe ce număr are de marcat. Cred că sunt foarte clare lucrurile astea. Întrebați-l pe Ivan acum.

Reclamă

Dacă voi vreți să faceți un caz și să-l decapităm, îl decapităm. Ați făcut-o și cu Markovic. Probabil următorul va fi Pușcaș, probabil Keșeru nu va marca nici el mâine, iar apoi îl vom decapita și pe el.

Și după aceea o să ziceți că naționala n-are atacanți. O să începem cu ăștia mici, pe care încercăm să-i creștem, voi dați-le în cap să vedem ce iese. În fața voastră, indiferent cine va fi, voi aveți un target – acela de a distruge jucătorii. Indiferent cine va fi în fața voastră, nu va fi îndeajuns de bun pentru voi.

Problema e că noi nu vorbim doar de rezultate, ci de niște jucători tineri. Nu el este vinovat, nu eu sunt vinovat, nici voi. E o situația care se poate întâmpla. Cel mai bine întrebați-l pe el”, a fost reacția lui Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan a reacţionat plin de fair-play. „Am înțeles că a fost vina mea, eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să-l marchez. Germania a venit cu 7 jucători în careu și era unul liber”.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și