Închide meniul

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România: „Mă surprinde”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 21:34

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România: Mă surprinde”

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus - România

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România. Oficialul vicecampioanei a transmis un mesaj, imediat după afișarea echipelor de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus și România se joacă astăzi, de la ora 21:45. „Finala” de la Budapesta se vede în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Cum a reacționat Mihai Stoica atunci când a văzut că niciun jucător de la FCSB nu e titular în Belarus – România. Ce a spus despre alegerea selecționerului

Managerul general de la FCSB a menționat faptul că se aștepta ca Florinel Coman să fie titularizat de către selecționerul Edi Iordănescu, pentru partida din această seară, de pe stadionul lui Ujpest, din Budapesta. Totuși,„MM” a menționat și faptul că Denis Drăguș, jucătorul lui Gaziantep, este într-o formă senzațională și că alegerea îi aparține, până la urmă, selecționerului.

„Pe mine mă miră prezenţa lui Drăguș puţin, pentru că eram convins că vor juca în faţă Coman, Alibec si Man, dar cine ştie… Antrenamentele îţi pot face echipa.

Mă surprinde că nu joacă titular Florinel Coman, pentru că forma îl recomandă, dar este alegerea selecţionerului şi nu avem ce comenta. Drăguş este în formă extraordinară”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Iată echipa de start a „tricolorilor”, pentru „finala de la Budapesta”, cu Belarus: 

România: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. A. Burcă, 11. N. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu – 20. D. Man, 7. Alibec, 9. Drăguș

Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 4. Racovițan, 6. M. Marin, 8. Cicâldău, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Munteanu, 23. Sorescu

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea acestui duel, România se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. Iată situația din grupa „tricolorilor”, înainte de partidele din această lună:

  1. Elveția – 14 puncte
  2. România – 12 puncte
  3. Israel – 11 puncte
  4. Belarus – 4 puncte
  5. Kosovo – 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

Bogdan Racoviţan a dezvăluit ce le-a transmis selecţionerul Edi Iordănescu tricolorilor înainte de meciul cu Belarus

„Un meci foarte important. Obiectivul nostru este clar, să luăm cele 3 puncte. Referitor la faptul că se joacă în Ungaria, nu ştiu, poate că ne ajută că nu e un public. Ne-am fi dorit să jucăm cu publicul nostru, ne ajută foarte mult, ne dă putere, ne dă energie şi asta contează pentru noi.

(n.r.: terenul prost) Poate e un dezavantaj, dar nu cred că va conta foarte mult. Nu e un motiv, am pregătit meciul. Toată lumea e pregătită, vrem să dăm totul. Chiar nu contează, vrem să câştigăm, pe un teren prost sau nu, fără spectatori, ne-am pregătit bine şi aşteptăm să începem meciul.

(n.r.: mesajul lui Edi) Mesajul lui Edi a fost clar, să dăm totul. Ne trebuie victorie, este foarte important pentru noi. Să ne vedem de treaba noastră, avem drumul nostru, trebuie să fim la European şi pentru asta trebuie să câştigăm în această seară.

(n.r.: despre amânarea meciurilor Israelului) Nu am vorbit despre ei, ştim situaţia, nu e o situaţie bună, dar noi vrem să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Dacă vom câştiga, vedem după aceea ce se va întâmpla.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest lot minunat. O atmosferă superbă şi mă bucur foart mult. Aştept şi eu rândul să fiu titular, sper că va veni”, a declarat Bogdan Racoviţan în exclusivitate pentru AntenaSport, înainte de startul meciului Belarus – România.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și