Închide meniul

Cum arată clasamentul în grupa României, după egalul cu Israel, din preliminariile EURO 2024

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 23:47

Reclamă
Cum arată clasamentul în grupa României, după egalul cu Israel, din preliminariile EURO 2024

Cum arată clasamentul României, după egalul cu Israel

Florinel Coman şi Denis Alibec, în România - Israel / Profimedia

Cum arată clasamentul în grupa României, după egalul cu Israel. Selecţionata lui Edi Iordănescu a remizat în meciul de pe teren propriu din etapa a cincea a preliminariilor EURO 2024 cu Israel, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a deschis scorul în minutul 27 al partidei de pe Arena Naţională, în timp ce oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 53, prin Oscar Gloukh, tânărul de 19 ani care evoluează la Red Bull Salzburg.

Cum arată clasamentul în grupa României, după egalul cu Israel

România rămâne pe locul al doilea în Grupa I din preliminariile EURO 2024, după rezultatul de egalitate înregistrat pe Arena Naţională cu Israel, scor 1-1. Echipa lui Edi Iordănescu a ajuns la 9 puncte după primele 5 meciuri din această campanie de calificare.

„Tricolorii” rămân la un punct în faţa adversarilor de sâmbătă seară de pe Arena Naţională. După meciul cu România, Israel rămâne pe locul 3, cu 8 puncte.

Elveţia a remizat în Kosovo, scor 2-2, la fel ca în meciul cu România. Echipa lui Murat Yakin a fost egalată în prelungirile partidei şi rămâne pe primul loc, cu 11 puncte, cu doar două puncte peste România şi trei puncte peste Israel.

Reclamă

Marţi seară, pe Arena Naţională, România va juca cu Kosovo, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Clasament Grupa I

Atmosferă fabuloasă la România – Israel

Atmosferă fabuloasă la România – Israel. Peste 45.000 de mii de fani au creat o atmosferă de senzaţie pe Arena Naţională. Au fost momente emoţionante în momentul în care soprana Felicia Filip a cântat inmul naţional al României.

Reclamă 4 / 0/3

Imagini de senzaţie pe Arena Naţională. Tot stadionul a cântat imnul naţional al României, înaintea meciului cu Israel. Imnul naţional al României a fost interpretat de soprana Felicia Filip.

În frunte cu Edi Iordănescu, toţi jucătorii naţionalei României au cântat imnul cu mâna la inimă, iar momentul a fost unul plin de emoţie. La meci au venit şi mai multe vip-uri. Printre oamenii de fotbal prezenţi au fost şi Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Echipe de start România – Israel

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 6. M. Marin, 18. R. Marin, 10. Nicolae Stanciu – 20. Coman, 7. Alibec, 23. Sorescu

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Screciu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Rus, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora

Israel: Glazer – Dasa, Vitor, Goldberd, R.Revivo – Dor Peretz, Lavi, Gloukh – Solomon, Turgeman, Kinda

Reclamă

Selecționer: Alon Hazan

Rezerve: Daniel Peretz, Gerafi, Davidzada, Yehezkel, Lemkin, Abu Fani, Haziza, M. Jaber, Weissman, Baribo, David

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și