Închide meniul

Cum poate ajunge România U21 direct la Campionatul European 2025, după Elveţia – Finlanda 1-1. Toate calculele

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2024, 8:20

Reclamă
Cum poate ajunge România U21 direct la Campionatul European 2025, după Elveţia – Finlanda 1-1. Toate calculele

Cum poate ajunge România U21 direct la Campionatul European 2025, după Elveţia - Finlanda 1-1. Toate calculele

Tricolorii României U21 sărbătoresc marcarea unui gol - frf.ro

România U21 poate ajunge direct la Campionatul European 2025 şi scenariile sunt mai multe după egalul dintre Elveţia şi Finlanda, în meciul din Grupa E a preliminariilor Campionatului European de fotbal Under-21 din 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatul este unul favorabil României şi egalul a fost scos in extremis de elveţieni, prin Luca Jaquez (90+3), după ce nordicii au deschis scorul prin Casper Terho (72).

Cum poate ajunge România U21 direct la Campionatul European 2025

România, care a surclasat echipa Muntenegrului cu 6-2, tot vineri, la Niksic, păstrează astfel şanse de a se califica direct la turneul final din Slovacia.

România ocupă primul loc, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, 18 puncte, Finlanda, 17 puncte, Albania, 13 puncte, Muntenegru, 7 puncte, Armenia, 2 puncte.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 15 octombrie, România – Elveţia, Finlanda – Muntenegru şi Albania – Armenia.

Reclamă
Reclamă

În cazul unei victorii, echipa antrenată de Daniel Pancu se va califica direct la turneul final. În cazul unui egal cu Elveţia, tricolorii vor câştiga grupa dacă Finlanda nu învinge Muntenegru şi vor încheia pe locul secund dacă nordicii obţin victoria. Dacă România pierde cu Elveţia, atunci va termina pe locul secund dacă Finlanda nu câştigă şi va fi eliminată dacă Finlanda se impune în duelul cu Muntenegru.

Se califică direct la turneul final câştigătoarele celor 9 grupe şi cele mai bune 3 echipe clasate pe locul 2 (fără a se lua în calcul rezultatele împotriva echipelor de pe locul şase). Ultimele trei locuri de la turneu vor fi ocupate după un baraj, în dublă manşă, între celelalte 6 echipe de pe locurile secunde. Slovacia, ţara gazdă, este calificată direct.

Reclamă
Reclamă

Se califică România U21 la EURO?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 13 oct.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacție după ce a marcat în Cipru – România 0-3! Se gândește deja la meciul cu Lituania: „Nu va fi ușor”

0:21 13 oct.

EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!”

0:19 13 oct.

EXCLUSIVRadu Drăguşin, plin de încredere după golul marcat în Cipru – România 0-3: „Cu acest sentiment mergem la Mondial”

0:04 13 oct.

EXCLUSIVRăzvan Marin știe cum poate ajunge golgheterul naționalei, după Cipru – România 0-3: „Dacă tot obțin penalty-uri..”

23:41

Polonia – Portugalia 1-3! Naționalele lui Lewandowski și Ronaldo au făcut spectacol. Rezultatele serii din Nations League

23:38

Cum arată clasamentul după Cipru – România 0-3! De ce mai au nevoie tricolorii pentru a fi siguri de primul loc în Grupa 2

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Mircea Lucescu a ales lotul pentru meciul cu Cipru! Doi jucători, OUT 4 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!”
Citește și