Închide meniul

Cuvântul dur care l-a convins pe Edi Iordănescu să îl sune pe Gigi Becali! Dezvăluiri din interiorul FRF

Bogdan Stănescu Publicat: 17 octombrie 2023, 12:16

Reclamă
Cuvântul dur care l-a convins pe Edi Iordănescu să îl sune pe Gigi Becali! Dezvăluiri din interiorul FRF

Cuvântul dur care l-a convins pe Edi Iordănescu să îl sune pe Gigi Becali!

Gigi Becali, Edi Iordănescu şi Darius Olaru / colaj Hepta

Surse federale au făcut dezvăluiri despre aplanarea conflictului între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Iată cuvântul dur care l-a convins pe Edi Iordănescu să îl sune pe Gigi Becali!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat ieri mai multe declaraţii dure la adresa lui Edi Iordănescu. Ceea ce l-a determinat pe selecţioner să îl sune pe patronul FCSB a fost cuvântul „mincinos”, pe care l-a folosit Gigi Becali.

Cuvântul dur care l-a convins pe Edi Iordănescu să îl sune pe Gigi Becali! Dezvăluiri din interiorul FRF

Pentru că a vrut ca toată lumea să știe adevărul legat de cum au evoluat lucrurile cu Olaru înainte de Andorra, Edi a pregătit acel comunicat. Însă a vrut să regleze și lucrurile cu Becali. Până la urmă, e patronul unui club care furnizează jucători naționalei! Și e normal să știe adevărul! Soluția de a-i telefona a fost aleasă de Edi pentru că Gigi l-a făcut mincinos!”, au declarat sursele FRF, citate de prosport.ro.

Gigi Becali anunţa că s-a împăcat cu Edi Iordănescu după ce l-a atacat furibund pe selecţionerul României.

„Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții.

Reclamă

„Edi mi-a demonstrat că nu are nimic cu mine personal şi cu FCSB”

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. – Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) și nu mai ajungeam aici. Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB. Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred că a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis”, declara Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali, atac furibund la Edi Iordănescu

După ce Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului la meciul cu Andorra, câştigat de „tricolori” cu 4-0, Gigi Becali l-a acuzat pe selecţioner că a minţit când a susţinut că mijlocaşul FCSB era accidentat. Becali îi recomanda lui Olaru să se retragă de la naţională. Totodată, Becali s-a legat şi de calităţile de antrenor ale lui Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali, ieri, la Palat.

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos”, a mai susţinut Gigi Becali.

 

 

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și