Închide meniul

Gigi Becali, împăcare de ultim moment cu Edi Iordănescu! Selecţionerul l-a sunat pe patronul de la FCSB: „M-am aprins prea tare!”

Viviana Moraru Publicat: 16 octombrie 2023, 16:33

Reclamă
Gigi Becali, împăcare de ultim moment cu Edi Iordănescu! Selecţionerul l-a sunat pe patronul de la FCSB: „M-am aprins prea tare!

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Damjan Djokovic

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Împăcare de ultim moment între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. După ce a fost aspru criticat, selecţionerul l-a sunat pe patronul de la FCSB, pentru a-i explica situaţia lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a revoltat pentru faptul că Darius Olaru a fost scos din lot de selecţioner, chiar în ziua duelului cu Andorra. Patronul de la FCSB chiar l-a sfătuit pe mijlocaşul său să se retragă de la echipa naţională.

Gigi Becali, împăcare de ultim moment cu Edi Iordănescu

La scurt timp după ce Gigi Becali a avut un discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu, patronul de la FCSB a oferit noi declaraţii despre selecţioner. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a fost sunat de Iordănescu Jr, iar acesta i-a explicat clar situaţia lui Darius Olaru.

Gigi Becali a revenit asupra declaraţiilor despre căpitanul FCSB-ului, şi l-a sfătuit pe acesta să lupte în continuare pentru echipa naţională. Latifundiarul din Pipera şi-a schimbat radical discursul şi a recunoscut că „s-a aprins” prea tare atunci când a vorbit despre selecţioner.

„Am avut ulterior o discuție cu Edi. M-a sunat băiatul să îmi explice situația. Gata, subiectul e închis, iar eu îl sfătuiesc pe Olaru să lupte în continuare pentru echipa națională. Nu mai are rost să dezgropăm morții.

Reclamă

Gigi Becali: „Mi-am reglat lucrurile cu Edi!”

Că a fost sau că nu a fost accidentat, subiectul e închis. Edi a încercat să îmi explice clar unele lucruri, a spus că e posibil ca în unele cazuri și el să mai greșească, doar e om, dar în cazul lui Olaru lucrurile au fost clare.

Edi mi-a demonstrat prin tonul lui și prin argumentele lui că nu are nimic cu mine personal și cu FCSB. Eu i-am spus că putea să discute cu mine încă de când m-am luat de el cu Florinel Coman (n.r. – Coman a fost rezervă neutilizată cu Belarus) și nu mai ajungeam aici.

Deci, mesajul meu pentru Olaru e să uite cele declarate de mine în această dimineață și să lupte în continuare pentru echipa națională. M-am aprins și eu prea tare, mă știți pe mine, dar e bine că am reglat lucrurile cu Edi, iar băiatul nu are nimic personal cu mine și cu FCSB. Nu mai insistați să vă spun dacă eu cred a fost sau nu a fost accidentat. Este ca Edi și subiectul e închis”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu, răspuns imediat pentru Gigi Becali

Edi Iordănescu a răspuns imediat după declaraţiile lui Gigi Becali, care i-a numit mincinoşi pe oamenii din stafful României, care l-au lăsat să plece din cantonament pe Darius Olaru, înainte de meciul cu Andorra, 4-0.

„Staff-ul medical al echipei naționale mi-a comunicat faptul că Darius resimte anumite dureri, dar că nu ar exista un risc privind utilizarea lui în meciul cu Andorra.

Ulterior, am discutat cu Darius pentru că ultimul cuvânt privind capacitatea 100% de a juca îi aparține acestuia, e vorba de starea lui și totdeauna jucătorul poate oferi “unda verde” finală.

Darius ne-a transmis că simte încă puțină durere la schimbările de direcție și atunci când șutează.

Pentru că prima condiție pentru utilizarea unui fotbalist rămâne capacitatea lui fizică totală și pentru că mesajul lui nu a fost unul care să ne confirme acest lucru, a fost evident că nu l-am putut folosi.

Medicul echipei naționale a discutat duminică dimineața cu medicul de la FCSB și a transmis situația medicală a lui Darius.

Am evitat, astfel, expunerea lui la o accidentare nedorită, cu efecte ce ar fi putut deveni mult mai grave. Cu atât mai mult cu cât știam atât de bine profilul Andorrei, confirmat și în teren, cu intrări nenumărate la limita regulamentului sau penalizate de arbitru″, a fost mesajul lui Iordănescu, comunicat de frf.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și