Închide meniul

„CV-ul nu-l recomandă, dar am văzut lista din comisia tehnică!” Un nume greu îl susține pe Adrian Mutu să devină selecționer: „Nu are contracandidat!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 22:57

„CV-ul nu-l recomandă, dar am văzut lista din comisia tehnică! Un nume greu îl susține pe Adrian Mutu să devină selecționer: „Nu are contracandidat!

Adrian Mutu ar antrena gratis naţionala României

Hepta

Mihai Stoica admite că Adrian Mutu nu are un CV care să îl recomande ca selecționer, însă precizează că, în momentul de față, este varianta optimă. Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu, dar vrea să numească un nou selecţioner până la Crăciun. Din lista de 10 propuneri, se pare că Adrian Mutu este principalul favorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica crede că Adrian Mutu trebuie să fie selecționer

Poate m-aş înscrie şi eu în trupa celor care contestă vehement, dar eu am vorbit mult cu Mutu în ultima vreme, de când a fost numit la U21. Îmi place cum vede fotbalul, cum gândeşte, mi-a spus dinainte ce vrea de la fotbaliştii care vin de la noi, mi-a plăcut cum a gândit şi în general îmi place.

Sigur, CV-ul nu-l recomandă deloc. Poate i-ar mai trebui experienţă, dar am văzut lista din comisia tehnică. Bine, sunt nişte nume în comisia tehnică, un nume nu-l ştiu, iar alţii… Nu-i recomandă să facă parte din comisia tehnică.

Nu văd că Mutu ar putea avea vreun contracandidat cu… Sunt cei vechi, dar nu ştiu dacă trebuie să ne întoarcem la aceleaşi nume. Poate e bine, poate nu. Dacă va fi Mutu, în mine are un om care-l susţine. Multă lume a zis că a dat chix la Craiova, dar echipa juca. 

Am zis că nu-l recomandă ca selecţioner. Au mai fost selecţioneri numiţi pe la naţionale notabile, doar că au fost mari jucători. Mutu a fost un mare jucător, nimeni nu poate spune că nu„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Reclamă

Cei 10 antrenori care sunt pe lista FRF pentru postul de selecţioner

Adrian Mutu (42 de ani)
Ladislau Boloni 68 de ani)
Costel Gâlcă (49 de ani)
Liviu Ciobotariu (50 de ani)
Laurenţiu Reghecampf (46 de ani)
Daniel Isăilă (49 de ani)
Victor Piţurcă (65 de ani)
Edi Iordănescu (43 de ani)
Emil Săndoi (56 de ani)
Adrian Ursea (54 de ani)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și