Închide meniul

Mircea Lucescu a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu! Ce trebuie să facă FRF: „Să i se acorde o atenție deosebită”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 12:23

Mircea Lucescu a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu! Ce trebuie să facă FRF: „Să i se acorde o atenție deosebită

Adrian Mutu

Profimedia

Răzvan Burleanu este aşteptat să numească un nou selecţioner, iar Adrian Mutu este favorit să preia banca tehnică a naţionalei după ce lui Mirel Rădoi i-a expirat contractul la finalul lunii noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a dat verdictul în privinţa lui Adrian Mutu. „Il Luce” spune că pe Mutu l-ar fi ajutat mai mult să antreneze o echipă de club cel puțin doi ani înainte de a face pasul cel mare și de a antrena o echipă națională. ”Nu știu cum s-ar manifesta ca antrenor. Între a fi jucător și antrenor e o diferență totală. Între a fi jucător, antrenor și selecționer iar e o diferență. Trebuie să i se acorde o atenție deosebită și să fie ajutat, nu să fie lăsată toată responsabilitatea pe el.

Mi-aș fi dorit să aibă măcar doi ani de antrenorat la o echipă de club și apoi să meargă la națională. Au fost mulți care aveau prestigiu ca jucător și le-a dat prestigiu să devină selecționeri. Hagi ar fi putut fi un selecționer extraordinar dacă mai antrena un an doi înainte. Shevchenko a fost ajutat de o trupă de italieni. Șase italieni au fost lângă el permanent. Sunt staffuri imense. Și Mancini cred că are cel puțin 15 persoane în staff. Eu nu am. Încerc să acopăr tot făcând eforturi foarte mari.

Citește și:

La Guardiola, la Klopp sunt câțiva antrenori care se ocupă doar cu exercițiile. Guardiola are 20 pe lângă el. Klopp are 40 de persoane care se ocupă de echipă”, a declarat Lucescu, anunţă digisport.ro.

Cine va prelua naţionala

Toate vocile din interiorul fotbalului românesc îl dau pe Adrian Mutu ca şi numit în funcţia de selecţioner. Totuşi, Răzvan Burleanu şi FRF i-ar mai avea pe listă şi pe Edi Iordănescu, fost antrenor al FCSB, dar şi pe Adrian Ursea, liber de contract după mai multe mandate în campionatele Elveţiei şi Franţei.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și