Închide meniul

Dan Petrescu a fost sunat de Edi Iordănescu: “Mă bufnește râsul când aud de reconstrucție! Ce reconstrucție? Te dă afară!”. Ce a spus “Bursucul” despre selecționerul României

Cosmin Cioboată Publicat: 1 martie 2022, 18:59 / Actualizat: 1 martie 2022, 20:47

Reclamă
Dan Petrescu a fost sunat de Edi Iordănescu: “Mă bufnește râsul când aud de reconstrucție! Ce reconstrucție? Te dă afară!”. Ce a spus “Bursucul” despre selecționerul României

Dan Petrescu, reacție după victoria cu FC Voluntari

Profimedia

Dan Petrescu, sunat de Edi Iordănescu: „Mă bufnește râsul când aud de reconstrucție!”

Dan Petrescu a dezvăluit că a fost sunat recent de Edi Iordănescu, noul selecționer al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă, antrenorul lui CFR Cluj a spus că îl amuză atunci când un antrenor vine la o echipă și anunță reconstrucția. „Bursucul” este de părere că antrenorii trebuie să aleagă cei mai în formă jucători, care pot câștiga meciuri.

Dan Petrescu l-a caracterizat pe Iordănescu Jr. drept „un antrenor echilibrat, care se consultă cu toată lumea”. Antrenorul CFR-ului este convins că noul selecționer îi monitorizează atent inclusiv pe jucătorii trecuți de prima tinerețe, în contextul unei posibile convocări la națională.

„Eu cred că Edi (n.r. – Iordănescu) se uită peste tot, chiar alaltăieri m-a sunat. E un antrenor echilibrat, se consultă cu toată lumea și o să ia decizile pe care le consideră el. Sunt convins că Budescu, Tamaș, Săpunaru, Deac… nu cred că se uită la vârstă.

Nu cred că un antrenor trebuie să facă greșeală și să spună că vine să facă o reconstrucție. Mă bufnește râsul când aud reconstrucție.  Te dă afară imediat, ce reconstrucție? El trebuie să ia jucătorii care crede că îi vor câștiga următorul meci, nu jucători cu care să faci reconstrucție. Nu mai există așa ceva, nu te mai așteaptă nimeni, nicăieri.

Reclamă

Uitați-vă la Rapid, merită să fie antrenorul pus sub presiune? La FC Argeș merită? Nu, dar la noi așa e, gata, schimbăm antrenorul. Asta e realitatea în fotbal. Edi Iordănescu cred că va alege orice jucător care este în formă. În momentul de față, Budescu este în mare formă, iar noi trebuie să avem mare grijă să nu mai fie în formă mâine (n.r. – la meciul FC Voluntari – CFR Cluj), asta e clar.”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Dan Petrescu, cuvinte de laudă pentru FC Voluntari și Liviu Ciobotariu, înaintea meciului de mâine

CFR Cluj va juca în penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 pe terenul lui FC Voluntari, mâine (ora 19:55).

Dan Petrescu a lăudat jocul echipei ilfovene, precum și stilul impus de Liviu Ciobotariu:

Reclamă 4 / 0/3

„Întâlnim o echipă foarte bună, cred că este surpriza campionatului. Nu cred că la începutul campionatului se aştepta cineva ca Voluntariul să fie cu două etape înainte de final pe locul 4, cred că nici ei şi nici eu. Cea mai bună inspiraţie a lui Ciobotariu a fost când a schimbat sistemul de joc, din 4-2-3-1 în 5-3-2, fiind singura echipă din România care joacă în acest sistem.

A câştigat şase meciuri la rând, după care a schimbat obiectivul în calificarea în play-off, pentru că sigur au început acest campionat cu obiectiv să se salveze de la retrogradare, ca în fiecare an.”, a mai declarat Dan Petrescu.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League Vezi toate știrile
Citește și