Închide meniul

Dan Petrescu mizează în continuare pe Edi Iordănescu, pentru banca echipei naţionale: „Merită susţinerea noastră. Şi Feroe şi Luxemburg au echipe foarte bune”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 septembrie 2022, 16:43

Dan Petrescu mizează în continuare pe Edi Iordănescu, pentru banca echipei naţionale: „Merită susţinerea noastră. Şi Feroe şi Luxemburg au echipe foarte bune

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu mizează în continuare pe Edi Iordănescu, pentru echipa naţională. Antrenorul lui CFR Cluj este de părere că selecţionerul ar trebui lăsat să-şi continue munca deja începută alături de „tricolori”, în vederea calificărilor la Campionatul European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul lui Edi Iordănescu pe banca echipei naţionale este unul incert, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor. În ciuda victoriei din ultima etapă cu Bosnia, scor 4-1, „tricolorii” au încheiat grupa pe ultimul loc.

Dan Petrescu îl cere în continuare pe Edi Iordănescu la echipa naţională

Dan Petrescu a analizat situaţia de la echipa naţională, şi a ajuns la concluzia că Edi Iordănescu ar trebui să rămână şi să încerce să califice România la Campionatul European din 2024.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a declarat încântat de ultimele două partide ale „tricolorilor”, remiza cu Finlanda, şi victoria cu Bosnia, şi susţine că selecţionerul va fi criticat indiferent de rezultatele obţinute pe banca naţionalei.

„Eu cred că Edi cunoaşte jucătorii acum. I-a luat puţin timp până să facă un lot. Nu văd rostul schimbării antrenorului . Ultimele două meciuri a arătat foarte bine echipa. Antrenorul are o idee de ce trebuie sa faca în continuare. Merită susţinerea din partea tuturor. Să fim puţin mai optimiţti, mai uniţi, chiar dacă rezultatele nu au fost ce trebuie. Să-l susţinem pe antrenor şi pe echipa naţională.

Reclamă

Suporterii au venit şi au încurajat echipa. Antrenorul naţionalei va fi criticat orice va face. Eu indiferent unde am fost ca antrenor..luam campionate, făceam.. tot eram criticat …eram pe locul 2 în Rusia şi mă criticau toţi, iar obiectivul era salvarea de la retrogradare.

Antrenorul trebuie să continue munca pe care a început-o şi să încerce să califice echipa la Campionatul European, şi după tragem linie.

Trebuie să acceptăm că si Feroe si Luxemburg au echipe foarte bune. S-au schimbat vremurile, asta nu înseamnă că e vina antrenorului. Trebuie să-l susţinem, daca va veni alctineva să o ia de la zero va fi foarte greu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt eu preşedintele federaţiei, nu decid eu. Aş vrea să crească fotbalul în următorii 10 ani. Cum a făcut şi ţara noastra vecină, care bate pe Anglia şi Germania acum. La noi nu se face nicio strategie pe mai mulţi ani”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă premergătoare partidei din Liga 1.

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun, dar şi a altor jucători. Dan Petrescu spune că nu el decide cine vine şi pleacă de la echipă. Mai mult, Petrescu a aruncat întreaga responsabilitate pe conducerea clubului, în frunte cu Neluţu Varga.

Dan Petrescu a spus că nu a fost de acord cu plecările lui Dzugandzic, Betancor şi Adrian Păun, însă nu s-a putut opune dorinţei jucătorilor şi a conducerii.

„Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie. Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta voi fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract.

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dzugandzic. CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumarat nu am vcrut să plece. Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dzugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu. Nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Am încheiat subiectul. Altă întrebare„, a spus Dan Petrescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și