Închide meniul

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun: „Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Nu eu decid cine pleacă şi cine vine”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2022, 15:45

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun: „Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Nu eu decid cine pleacă şi cine vine

Explicaţiile lui Dan Petrescu, după ce a debutat oficial cu o înfrângere la Jeonbuk

Dan Petrescu, dezamăgit în timpul unui meci / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a spus că nu a fost de acord cu plecările lui Dzugandzic, Betancor şi Adrian Păun, însă nu s-a putut opune dorinţei jucătorilor şi a conducerii.

Dan Petrescu, discurs nervos când a fost întrebat de plecarea lui Păun

Dan Petrescu este antrenorul clubului. Dan Petrescu nu este patronul clubului, nu este preşedinte, nu este director executiv. Eu sunt antrenor, antrenez ce mi se pune la dispoziţie. Dacă Păun nu voia să plece, pleca el? Dacă clubul nu voia să îl dea, mai contează ce vrea antrenorul? Antrenorul doar antrenează şi asta voi fi în continuare la CFR Cluj cât mai am contract.

Reclamă

Nu are loc să facem speculaţii că Dan Petrescu i-a pierdut prea uşor pe Bentacor sau Dzugandzic. CFR Cluj i-a pierdut. Cuvântul decisiv îl au patronul şi jucătorul. Doar dacă mi se cere părere. Niciunul dintre jucătorii pe care i-am enumarat nu am vcrut să plece. Mi s-a spus că am renunţat prea uşor la Dzugandzic. Acolo a fost jucătorul şi clubul, nu Dan Petrescu. Degeaba îl aruncăm pe Dan Petrescu în faţă. Două săptămâni s-a vorbit despre Dan Petrescu. Nu eu decid cine pleacă şi cine vine la CFR Cluj. Am încheiat subiectul. Altă întrebare„, a spus Dan Petrescu.

Câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva

S-a aflat câți bani încasează CFR Cluj pentru transferul lui Adrian Păun la Hapoel Beer Sheva. Campioana României l-a cedat pe mijlocașul de 27 de ani la formația din Israel sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022/2023.

Reclamă

Potrivit Fanatik, CFR Cluj a încasat 200.000 de euro pentru împrumutul lui Adrian Păun la clubul din Israel. Oficialii lui Hapoel Beer Sheva vor fi nevoiți să achite alte 500.000 de euro la finalul stagiunii, dacă vor dori să-l transfere definitiv pe mijlocașul de 27 de ani.

Păun a oferit o primă reacție după transferul la Hapoel, explicând că Ovidiu Hoban a avut o influență uriașă în realizarea mutării. Fostul său coleg de la CFR a evoluat pentru israelieni în perioada 2014-2017, înainte să vină în Gruia, și l-a încurajat să accepte oferta.

„Sunt fericit să mă alătur lui Hapoel Beer Sheva. Unul dintre oamenii cu care am vorbit înainte de mutare a fost coechipierul meu, Ovidiu Hoban. El mi-a povestit despre club și despre momentele grozave prin care a trecut aici. Am auzit multe de la el despre publicul uimitor, pe care abia aștept să-l întâlnesc la meciuri”, a spus Adrian Păun, potrivit site-ului oficial al lui Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Păun a fost împrumutat de CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva

Adrian Păun a plecat de la CFR Cluj la Hapoel Beer Sheva! Campioana României a anunțat oficial despărțirea de mijlocașul de 27 de ani. Ardelenii i-au mulțumit lui Păun pentru aportul adus în tricoul CFR-ului în cei 9 ani.

Crescut de CFR Cluj, Păun s-a despărțit astăzi de clubul din Gruia, cu destinația Israel. Mijlocașul român va juca la Hapoel Beer Sheva, echipa care a eliminat Universitatea Craiova în play-off-ul Conference League, la loviturile de departajare, în această ediție.

CFR Cluj i-a mulțumit public lui Adrian Păun pentru munca depusă în tricoul vișiniu. Internaționalul de 27 de ani a debutat la CFR Cluj în 2013 şi a adunat 307 meciuri pentru campioana României din ultimele 5 sezoane.

„Mult succes, Adiță Păun!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiță a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vișiniu și a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-iști!

Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a anunțat CFR Cluj, pe contul de Facebook.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 martie
Antena Sport Update • 12 mart., 16:29
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 12 martie 2024
Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 16:02
„Regret o mulţime de lucruri!” Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat din Liga Campionilor Asiei
Ulsan – Jeonbuk LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 12 mart., 13:50
Ulsan – Jeonbuk 1-0 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dan Petrescu a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Dramă pentru Dan Petrescu în Liga Campionilor Asiei! Echipa a primit gol în prelungirile primei reprize cu Ulsan
Extra • 12 mart., 13:35
Dramă pentru Dan Petrescu în Liga Campionilor Asiei! Echipa a primit gol în prelungirile primei reprize cu Ulsan
Dan Petrescu, scor identic în ultimele patru meciuri! Jeonbuk a remizat înaintea meciului decisiv din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 10 mart., 12:40
Dan Petrescu, scor identic în ultimele patru meciuri! Jeonbuk a remizat înaintea meciului decisiv din Liga Campionilor Asiei