Închide meniul

Dan Petrescu, noua ţintă a lui Răzvan Burleanu. Antrenorul campioanei a fost invitat la masă de preşedintele FRF pentru a negocia preluarea echipei naţionale

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 19:35

Dan Petrescu, noua ţintă a lui Răzvan Burleanu. Antrenorul campioanei a fost invitat la masă de preşedintele FRF pentru a negocia preluarea echipei naţionale

Dan Petrescu, lăudat de Basarab Panduru

Hepta

Dan Petrescu este noua ţintă a lui Răzvan Burleanu, după ce negocierile cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu au eşuat. Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost contactat de preşedintele Federaţiei pentru a negocia preluarea echipei naţionale a României. Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Dan Petrescu ar urma să aibă loc sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 600.000 de euro la CFR Cluj. Antrenorul campioanei consideră că această sumă nu este una mare.

Eu am fost antrenor liber şase luni şi nu am fost sunat. Am venit de trei luni la CFR Cluj şi nu am fost sunat niciodată de nimeni de la FRF. Eu nu am primit niciun telefon de la nimeni. Am clauză de reziliere la CFR. Oricine îşi permite să o plătească, nu e aşa de mare. Celor care mă propun la naţională le mulţumesc, înseamnă că au încredere în mine, dar nu decid ei cine va fi antrenorul naţionalei. Însă din ce am înţeles va rămâne acelaşi antrenor (n.r. – Mirel Rădoi). Aşa am înţeles, nu ştiu dacă este adevărat. Eu chiar nu ştiu ce să zic„, a spus, săptămâna trecută, Dan Petrescu când a fost întrebat de posbilitatea de a deveni selecţioner.

Răzvan Burleanu a mai negociat cu Hagi şi Răzvan Lucescu

După ce Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la echipa naţională, Răzvan Burleanu a început să caute un nou selecţioner. Primul sunat de preşedintele FRF a fost chiar Gică Hagi. Cei doi au discutat câteva ore, însă „Regele” nu a putut să accepte pentru că este patron la Farul. Preşedintele FRF s-a reorientat şi a mers la Salonic, alături de Mihai Stoichiţă, pentru a negocia cu Răzvan Lucescu. Şeful Federaţiei s-a lovit şi în acest caz de un refuz.

„Nu este nimic de spus. Nu e nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK şi am un contract cu clubul, pe 3 ani. Vreau să rămân aici. Nu ştiu cine a postat aceste fotografii, ce persoane bolnave au făcut aceste poze.

Reclamă

Nu există niciun fel de interes din partea mea. Ne-am mai văzut în acel restaurant şi nu au apărut alte discuţii. Nu am nimic de comentat (n.r. – legat de o ofertă). Sunt antrenorul lui PAOK”, a spun Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi și-a anunţat plecarea de la naţionala României

Victoria de la Vaduz a fost una amară, la finalul căreia Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

„E ultima mea conferinţă în calitate de selecţioner. Campania a fost un eşec. Era greu să putem învinge Germania. Am luat decizia, e normală, nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Nu există o demisie, dar din punctul meu de vedere am luat decizia de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Ieri am zis că există posibilitatea să rămân, pentru a nu agita apele. Şi-au pus notificările la pauză, am încercat să stau după ei. Au văzut rezultatul. În meciul cu Armenia s-a pierdut calificarea. Conform contractului, nu am îndeplinit cele două locuri. Dacă era pe o perioadă mai lungă, vorbeam altfel”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi şi-a anunţat prima oară plecarea de la echipa naţională după meciul cu Armenia, 1-0, atunci când tricolorii se aflau la mâna lor pentru calificarea la baraj. Decizia nu i-a purtat noroc lui Rădoi, România nereuşind să învingă Islanda, o echipă aflată în vacanţă. de la echipa naţională. România a ratat a şasea campanie consecutivă de calificare la Mondiale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și