Închide meniul

CFR Cluj, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu. Ce se întâmplă dacă Dan Petrescu este chemat la echipa națională

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 14:37

CFR Cluj, mesaj direct pentru Răzvan Burleanu. Ce se întâmplă dacă Dan Petrescu este chemat la echipa națională

FRF, mesaj categoric pentru Dan Petrescu și CFR Cluj

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu, pe lista posibililor selecționeri ai naționalei României

Decizia luată de conducătorii lui CFR Cluj

Conducătorii fotbalului românesc rămân fără soluții dacă Rădoi nu acceptă să rămână pe banca primei reprezentative. Dan Petrescu și Gică Hagi ar putea fi variantele de rezervă. Totuși, șefii de la CFR Cluj au avut un mesaj categoric pentru Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu este lăsat de CFR Cluj la echipa națională

Din păcate pentru România, nu! Vrem ca el să ajungă la națională, merită, dar nu acum. Are un proiect frumos și important la CFR Cluj, ne bazăm 100% pe el”, a declarat Bogdan Mara, la ProX.

Răzvan Burleanu ar putea să îl aducă pe Dan Petrescu doar dacă îi plătește clauza de reziliere. Aceasta s-ar ridica la 600.000 de euro. Trebuie convins și antrenorul care a avut o reacție dură când a fost dacă este tentat să devină selecționerul României.

Reclamă

Am fost antrenor liber şase luni, nu am fost sunat, sunt la CFR de trei luni, nu am primit niciun telefon de la nimeni. Le mulţumesc celor care mă propun, dar nu ei decid. Am înţeles că va rămâne actualul antrenor. Campania actuală a fost un eşec. Noi am declarat că 20 de ani nu ne vom califica, cred că va fi 30-40 de ani, cred că 40 de ani. E deranjant, frustrant, dar o grupă mai uşoară nu puteam să avem.

Sunt mulţi factori, dacă aş fi liber aş vorbi mai mult. Meseria mea e să antrenez CFR, să fie campioană şi să ajungă cât mai sus. Am clauză de reziliere, oricine şi-o permite. Când voi primi o ofertă, vă voi spune. Nu mâ gândesc la dacă şi cu parcă. Nu am nicio ofertă de la nimeni, sunt pe scaunul campioanei României şi sunt foarte bine„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoichiță, anunț despre modul în care va fi ales selecționerul României

Mihai Stoichiță i-a răspuns lui Gică Hagi, cel care a cerut un proiect solid la echipa națională. „Regele” a fost contrat de oficialul FRF.

Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Rădoi va avea loc vineri sau luni, în funcție de anumite repere din programul președintelui. Eu sper în continuare ca Mirel să rămână, e firesc să purtăm acest dialog. Mai departe, e hotărârea lui să acționeze cum va crede de cuviință.

Pe agenda federației se află mai multe nume, dar nimic nu demarăm înainte de a trage concluziile cu Mirel. E clar însă un singur lucru: echipa națională nu e un loc pentru proiecte pe zece ani. Cine are răbdare să te aștepte zece ani?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cerem rezultate imediate, ce sens are să vorbim despre proiecte? E adevărat că Gică și-a făcut un proiect foarte frumos, care ține la o Academie, unde lucrezi zi de zi. La națională vii de trei ori anul viitor: în martie, în iunie și prin toamnă. Ce proiect să faci? Singurul proiect e să câștigi cât mai multe meciuri„, a declarat Mihai Stoichiță, la mijlocul acestei săptămâni, pentru playsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”