Închide meniul

Dan Petrescu, răspuns pentru FRF! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Burleanu despre preluarea echipei naţionale: „Mă voi întâlni cu patronul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 decembrie 2021, 18:34

Dan Petrescu, răspuns pentru FRF! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Burleanu despre preluarea echipei naţionale: „Mă voi întâlni cu patronul!

Dan Petrescu, speriat de FCSB

Profimedia

Dan Petrescu, răspuns pentru FRF

„Astăzi n-aș vrea să vorbesc desre acest subiect. Trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei, apoi peste o zi sau două veți afla mai multe. Încă n-am luat o decizie. Mă voi întâlni cu patronul echipei și vom vedea care e situația”, a anunţat Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, principală pentru preluarea României

Mirel Rădoi a plecat de la echipa naţională la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul, iar Răzvan Burleanu este în căutarea unui nou selecţioner. După ce a fost refuzat de Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, şeful FRF l-a ofertat pe Dan Petrescu.

Antrenorul CFR-ului ar urma să dea un răspuns după ultima etapă a Ligii 1 din acest an, dar deja tot mai multe voci îl vad ca şi instalat la echipa naţională.

„Meseria de antrenor e diferită faţă de cea de selecţioner şi cred că experienţa contează foarte mult la naţională. In acest moment cred că Dan Petrescu este antrenorul cel mai potrivit pentru echipa naţională”, a mărturisit Claudiu Niculescu.

Dan Petrescu, aşteptat pe banca României de Gică Popescu

Gică Popescu îl vrea pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul lui CFR Cluj va da un răspuns Federaţiei după ultimul meci din 2021.

Reclamă

„E greu să dăm pronosticuri legate de viitorul echipei naționale, pentru că evoluțiile au fost oscilante. Să vedem cine va antrena echipa națională începând din luna ianuarie. M-aș bucura ca Dan Petrescu să accepte această provocare, pentru că știu cât de mult își dorește echipa națională, știu câte lucruri pozitive a făcut pentru echipa națională.

E un antrenor care a făcut performanțe la toate echipele pe care le-a antrenat. Cunoaște echipa națională, are experiență, e un învingător. Cred că am avea multe speranțe legate de viitorul echipei naționale cu Dan antrenor”, a spus Popescu, pentru Farul TV.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și