Închide meniul

Daniel Pancu, acuzat că îşi bate joc de Cătălin Cîrjan la naţionala de tineret! Cum a răspuns selecţionerul României U21

Alex Masgras Publicat: 13 septembrie 2023, 11:57

Reclamă
Daniel Pancu, acuzat că îşi bate joc de Cătălin Cîrjan la naţionala de tineret! Cum a răspuns selecţionerul României U21

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan, în Universitatea Cluj - Rapid / Profimedia

Daniel Pancu, acuzat că îşi bate joc de Cătălin Cîrjan la naţionala de tineret! România U21 a pierdut primul meci din preliminariile pentru EURO 2025. Selecţionata lui Daniel Pancu a condus cu 2-0 în Albania, dar formaţia gazdă s-a impus în cele din urmă cu 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a fost introdus de Daniel Pancu în minutul 89 al partidei, la un minut după ce albanezii au marcat al treilea gol. Agentul jucătorului împrumutat de Arsenal la Rapid l-a acuzat pe selecţionerul naţionalei de tineret că îşi bate joc de fotbalistul de 20 de ani.

Daniel Pancu, acuzat că îşi bate joc de Cătălin Cîrjan la naţionala de tineret

Daniel Pancu a debutat cu stângul pe banca naţionalei de tineret a României. „Tricolorii” au fost învinşi de Albania, scor 3-2, după ce au condus cu 2-0. După ce gazdele au marcat al treilea gol, Daniel Pancu l-a introdus pe teren pe Cătălin Cîrjan.

Cătălin Sărmăşan, agentul jucătorului, nu a fost de acord cu decizia lui Pancu de a îl introduce pe final de partidă pe jucătorul pe care îl reprezintă şi crede că selecţionerul României U21 şi cei din federaţie se răzbună pe Cîrjan pentru declaraţiile date în primăvară, când a negat că a refuzat convocările la echipa naţională.

„L-au acuzat pe nedrept că nu vrea să vină la echipa naţională şi la prima sa reapariţie sub tricolor a fost introdus în teren în minutul 90, la 3-2 pentru Albania. Un fel de bataie de joc pentru un bîiat a cărui singură ‘vină’ e că nu bea, nu fumează, nu râde zeflemitor cum o fac cei care vin cu întarziere la programul echipei şi nu se dă lovit ca să plece la el la club când îşi dă seama că nu va fi titular la naţionala.

Reclamă

Motivul pentru care urmau să-şi bată joc de el i l-au dezvăluit chiar în cantonament, când i-au reproşat în faţă: ‘Ne-ai dat la ziar!’. De ce ne mai mirăm că nu se schimbă nimic în rezultatele noastre? Pe cât de incompetenţi, pe atât de răi la suflet suntem”, a scris Cătălin Sărmăşan, pe contul său de Facebook.

Daniel Pancu a venit cu replica: „Nu există niciun caz Cîrjan”

Daniel Pancu, selecţionerul României U21, a răspuns acuzaţiilor lansate de agentul lui Cătălin Cîrjan. Pancu a declarat că nu are nimic cu jucătorul de 20 de ani şi că încearcă să descopere jucătorii cu care lucrează la echipa naţională de tineret.

„Am auzit și eu ceva. Se face un caz mult prea mare, fiecare are dreptul să își apere jucătorii. Ieri practic a debutat în echipa națională. El nu a jucat în ultimele minute, nu stau să dau explicații acum. Am făcut un prim 11 cu 8 jucători care aveau minute.

Reclamă 4 / 0/3

El a debutat practic, nu batjocoresc pe nimeni dacă îl bag în minutul 90 sau minutul 1. E doar un joc. Eu nu am cum să reproșez nimănui, suntem un grup nou. Sunt jucători pe care nu îi cunosc, ușor vreau să îi descopăr. Cum să am ceva personal cu un jucător pe care nu îl cunosc? Se face prea mult caz. Suntem cu toții supărați, dar nu trebuie acum să aruncăm cu pietre la o înfrângere. Nu există niciun caz Cîrjan”, a declarat Daniel Pancu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și