Închide meniul

Albania U21 – România U21 3-2. Albanezii au întors scorul, după ce „tricolorii” au condus cu 2-0

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2023, 21:00

Reclamă
Albania U21 – România U21 3-2. Albanezii au întors scorul, după ce „tricolorii au condus cu 2-0

Albania U21 - România U21, LIVE SCORE, 19:30

Daniel Pancu, în timpul unui antrenament la naţională/ Hepta

Albania U21 – România U21 3-2! Duelul din grupa de calificare la EURO 2025 a fost în format live score, pe AS.ro. Daniel Pancu  debutat cu un eşec dramatic pe banca naţionalei de tineret, echipă pe care a preluat-o în luna iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a început cu stângul noua campanie de calificare la un nou turneu final european. „Tricolorii mici” fac parte din Grupa E, alături de Albania U21, Finlanda U21, Muntenegru U21, Elveţia U21 şi Armenia U21.

Albania U21 – România U21 3-2

Final! Albania U21 – România U21 3-2! Înfrângere dramatică pentru naţionala lui Daniel Pancu. „Tricolorii mici” au pierdut duelul cu Albania U21, după ce au condus cu 2-0.

Min. 88: Albania U21 – România U21 3-2! Albanezii au reuşit să întoarcă scorul, după ce a marcat şi Pajaziti!

Min. 71: Albania U21 – România U21 2-2! Berisha a reuşit să egaleze pe tabelă! Albanezii au reuşit al doilea dol, în opt minute.

Reclamă

Min. 63: Albania U21 – România U21 1-2! Albanezii au reuşit să reducă din diferenţă prin Shpendi.

Min. 58: Albania U21 – România U21 0-2! Louis Munteanu a majorat diferenţa!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Albania U21: Lilo – Selimnaj, Bajrami, Dajko, Smajli – Kurtuln, Ismaili, Berishna – Pajaziti, Shpendi, Rexhepi

România U21: Sava – Pantea, Ignat, Ilie, Borza – Corbu, Vulturar, Grameni – Mazilu, Munteanu, Ilie

Daniel Pancu va bifa primul său meci pe banca naţionalei U21, naţională pe care a preluat-o în luna iulie, după plecarea lui Emil Săndoi. Acesta s-a despărţit de „tricolorii mici” după EURO 2024, turneu final la care echipa naţională nu a marcat niciun gol.

România U21 şi Albania U21 se întâlnesc pentru a treia oară. Precedentele două dueluri au fost câştigate de „tricolorii mici”, cu scorul de 3-1, respectiv 2-0.

Lotul României U21 pentru duelul cu Albania U21

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj), Alexandru Borbei (Lecce / Italia), Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

Reclamă

FUNDAȘI: Alexandru Pantea (FCSB), Dan Sârbu (Farul Constanța), Cristian Ignat (Mioveni), Răzvan Pașcalău (Lecce / Italia), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (Padova / Italia), Andrei Borza (FC Rapid 1923), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Robert Filip (CFR Cluj), Constantin Grameni (Farul Constanța), Cătălin Vulturar (Lecce / Italia), Cătălin Cîrjan (FC Rapid 1923), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Rareș Pop (UTA Arad), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Alexi Pitu (Bordeaux / Franța), Ovidiu Perianu (Universitatea Cluj), Marian Danciu (Universitatea Craiova);

ATACANȚI: Adrian Mazilu (Farul Constanța), Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu

Daniel Pancu i-a dat replica lui Octavian Popescu şi a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care nu l-a convocat pe atacantul FCSB-ului la naţionala României U21. Selecţionerul reprezentativei de tineret a răbufnit şi a răspuns criticilor primite chiar de la jucătorul vicecampioanei României.

„Ştiu că are ceva cu mine mai demult”, a răbufnit Tavi Popescu după ce a oferit două pase decisive în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, scor 3-0, din etapa a 8-a a Ligii 1.

”Îi tratez pe toți în mod egal. Am văzut că s-a creat o ușoară polemică legată de neconvocarea lui Tavi Popescu. Eu am făcut convocările până în această etapă, nu ne putem schimba ideile de la o etapă la alta, pentru că, să fie clar, el nu a jucat pe poziția lui.

Am căutat să aduc la națională jucători care au evoluat pe pozițiile lor la club. Acum că s-a întâmplat să fie suspendat Florinel Coman și a prins ocazia să joace și făcut-o foarte bine e de lăudat.

Nu am absolut nimic personal cu nimeni și rămâne în vederile noastre”, a declarat Daniel Pancu pentru frf.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și