Închide meniul

Daniel Pancu va fi noul selecționer al României U20. „Pancone” a făcut marele anunț: „Ne-am înțeles!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 august 2022, 18:11 / Actualizat: 10 august 2022, 19:44

Daniel Pancu va fi noul selecționer al României U20. „Pancone a făcut marele anunț: „Ne-am înțeles!

Daniel Pancu a antrenat la Rapid și Poli Iași

Daniel Pancu, într-un interviu / Hepta

Daniel Pancu va fi noul selecționer al României U20. Anunțul a fost făcut chiar de „Pancone”, care a confirmat acordul cu FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu îl va înlocui la cârma reprezentativei U20 pe Bogdan Lobonț. „Pancone” s-a înțeles deja cu șefii FRF și mai trebuie doar să semneze contractul.

Daniel Pancu va fi noul selecționer al României U20

„Nu am semnat, dar m-am înțeles cu FRF pentru U20. Am fost în contact săptămânile astea, mi s-au adus la cunoștințe sarcinile unui selecționer. E o listă mai lungă, cred că la începutul săptămânii viitoare se va lua o decizie.

Am agreat termenii în principiu, da. Obiectivul ar fi dezvoltarea jucătorilor. Ești judecat și după rezultate, asta a contat în decizia de a nu prelungi contractul cu fostul selecționer. Au fost niște înfrângeri dureroase. Dacă va fi un contract, va fi pe opt sau nouă luni, a spus Daniel Pancu, conform digisport.ro.

Daniel Pancu a mai fost antrenor principal la Rapid și Poli Iași.

Reclamă

Rezultatele României U20 cu Bogdan Lobonț

FRF a renunțat la serviciile lui Bogdan Lobonț după ce România U20 a suferit mai multe înfrângeri umilitoare în mandatul său.

România – Elveția 0-5
România – Norvegia 1-2
Italia – România 7-0
România – Polonia 2-1
Germania – România 4-0
România – Cehia 2-1
Anglia – România 6-1
România – Portugalia 2-1

Bogdan Stelea, scos din sărite de atitudinea jucătorilor după România U20 – Norvegia U20 1-2

Bogdan Stelea a răbufnit la finalul partidei cu Norvegia, după ce a ascultat interviurile acordate de puștii lui Bogdan Lobonț. Fostul mare portar al naționalei a fost scos din sărite în special de declarația lui Alexi Pitu (19 ani), atacantul de bandă de la Farul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3

Stelea consideră că atitudinea micilor “tricolori”, de la interviu, a fost mult prea relaxată după un eșec suferit în tricoul naționalei. De asemenea, fostul portar l-a criticat și pe Lobonț pentru modul în care a tratat eșecul.

Nu poate să vină la interviu (n.r. – despre Bogdan Lobonț) și să fie atât de nonșalant după ce pierde un meci acasă. Eu n-aș face asta niciodată. Jucătorii trebuie să simtă că e o problemă.

L-am văzut pe Pitu, era tot un zâmbet. Băi, băieți! Jucați pentru naționala României. Voi nu știți unde sunteți! Și asta trebuie să le transmită.

Dacă tot jucați meciuri amicale și vreți să invățați ce înseamnă atmosfera de la echipa națională… Sunt oameni acasă în care crapă inima că naționala a pierdut. Nu puteți veni la interviu cu zâmbetul pe buze și să aveți senzația că nu s-a întâmplat nimic. Indiferent că a fost meci amical, nu mă interesează.”, a spus Bogdan Stelea, pentru digisport.ro.

 

Recomandări
  • Daniel Pancu va fi noul selecționer al României U20
  • „Pancone” a făcut marele anunț

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și