Închide meniul

Dănuţ Lupu îl va înfuria din nou pe Gică Hagi: „Ianis Hagi nu poate să fie convocat la naţională! Ar strica atmosfera”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 23:21

Dănuţ Lupu îl va înfuria din nou pe Gică Hagi: „Ianis Hagi nu poate să fie convocat la naţională! Ar strica atmosfera

Dănuţ Lupu îl va înfuria din nou pe Gică Hagi

Dănuţ Lupu, declaraţii despre Ianis Hagi / Colaj Hepta

Dănuţ Lupu îl va înfuria din nou pe Gică Hagi, după ultima declaraţie făcută despre Ianis Hagi. Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid i-a transmis lui Edi Iordănescu că mijlocaşul lui Rangers nu ar trebui să fie convocat pentru „dubla” cu Israel şi Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a ajuns rezervă „de lux” la Rangers şi au apărut veşti că este dorit de Gică Hagi la Farul. Aflat pe lista preliminară a stranierilor, Ianis riscă să nu fie chemat în lotul final.

Dănuţ Lupu îl va înfuria din nou pe Gică Hagi

Lupu s-a certat cu Gică Hagi şi în trecut, după ce a făcut mai multe declaraţii controversate. Situaţia se poate repeta şi acum. Fostul internaţional anunţă că, în cazul în care Ianis va fi convocat, nu are cum să fie titular.

Eu nu cred că la ora actuală putem să spunem că echipa națională stă în Ianis Hagi sau că stă în X, Y, Z. Oricum el nu a jucat în ultimul timp, e un jucător care poate să ajute echipa națională doar dacă joacă la echipa de club. Nu cred că putem să spunem că fără Ianis Hagi nu poate să joace echipa națională.

Toată stima pentru Hagi, ceea ce face pentru Ianis ca părinte, dar trebuie să înțeleagă și Hagi că nu poți să fii convocat la națională cât nu joci la echipa de club. Eu nu cred că va juca dacă nu va fi titular la Rangers.

Reclamă

Ianis a făcut și declarația pe care a făcut-o împotriva antrenorului, echipa națională poate să îl ajute convocându-l, dar nicidecum să joace titular. Ar strica toată atmosfera de la națională.

Eu i-aș da un sfat. Unde nu am fost dorit, am plecat. Normal ar fi să plece. Nu știu de ce își dorește să rămână, de ce stă. Iar dacă tot stă, de ce a făcut declarația pe care a făcut-o. Până să se accidenteze, era un jucător cheie, a avut neșansa să se accidenteze”, a declarat Dănuț Lupu, conform iamsport.ro.

Conform playsport.ro, Hagi aşteaptă să vadă care va fi decizia celor de la Rangers în cazul fiului său. Ianis Hagi nu va juca în dubla contra olandezilor, deoarece Rangers nu l-a trecut pe lista UEFA pentru cele două meciuri. La finalul săptămânii trecute, după meciul din Cupa Ligii, românul şi-a exprimat nemulţumirea legată de numărul scăzut de minute pe care le-a primit în ultima perioadă. Înaintea meciului cu PSV, Beale nu a explicat decizia sa.

Reclamă 4 / 0/3

Lista preliminară a stranierilor, pentru „dubla” cu Kosovo şi Israel

Edi Iordănescu a anunţat lista preliminară a stranierilor. Marius Briceag, jucătorul care evoluează la Korona Kielce, este numele surpriză care apare pe lista selecţionerului. Rămâne de văzut însă dacă acesta va fi păstrat şi în lotul final al României.

PORTARI: Ionuț Radu (Bournemouth | Anglia, 4/0), Valentin Cojocaru (OH Leuven | Belgia, 0/0)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 25/2), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Raul Opruț (Kortrijk | Belgia, 3/0), Marius Briceag (Korona Kielce | Polonia, 0/0)

MIJLOCAȘI: Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Olimpiu Moruțan (Galatasaray | Turcia, 9/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Rangers | Scoția, 26/2), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 2/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Denis Drăguș (Standard Liège | Belgia, 5/2), Florin Tănase (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2)

Ce a declarat Ianis Hagi, după meciul din Cupa Ligii Scoţiei

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Reclamă

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc.

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și