Închide meniul

Dănuț Lupu, un nou atac la Gică Hagi: „Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 martie 2023, 11:37

Dănuț Lupu, un nou atac la Gică Hagi: Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el!”

Gică Hagi, uluit de ceea ce a găsit la Tiraspol

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Dănuț Lupu a avut un nou atac la Gică Hagi! Fostul component al „Generației de Aur” susține că Gică Hagi era cel care decidea jucătorii convocați la echipa națională și nu selecționerul Anghel Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, Dănuț Lupu a făcut mai multe dezvăluiri despre influența pe care o avea Gică Hagi la echipa națională, în perioada în care activa ca jucător.

Dănuț Lupu, un nou atac la Gică Hagi

Dănuț Lupu spune că Gică Hagi hotăra jucătorii convocați la națională. Ba mai mult, „Regele” ar fi fost cel care alegea filmele la care să se uite „tricolorii”.

„(n.r. adevăraţi lideri) Era Andone la noi, la Dinamo, Michael Klein şi la echipa naţională era Gică Hagi, că în jurul lui… Atâta timp cât faci un program şi îl faci tu, şi iei ce jucători vrei tu la echipa naţională, înseamnă că Hagi, nu Gică Popescu, era lider.

Ăsta e adevărul. Veneau la echipa naţională jucătorii pe care şi-i dorea el.

Reclamă

La rezultatele pe care le aveam, datorită faptului că era Gică Hagi şi trebuie să recunoaştem juca extraordinar, dar era normal că nu spunea nimeni nimic.

El hotăra şi programul la ce filme să ne uităm şi la ce teatru mergem.

Nea’ Puiu (n.r. Anghel Iordănescu) îi spunea «Dă, Hagi, ce vrei tu». Ce putea să facă nea’ Puiu pe vremea aia, la ce jucători avea echipa naţională? Nu ştia pe cine să cheme şi acum nu reuşim să strângem 16”, a declarat Dănuț Lupu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dănuț Lupu nu îl consideră „Rege” pe Gică Hagi

Recent, Dănuț Lupu a declarat faptul că, în opinia sa, Gică Hagi nu este „Regele fotbalului românesc”.

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e «Rege». Da! (n.r. Dobrin a fost «Rege»). Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta.

Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r. Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r. a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r. Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară. Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu)”, a spus Dănuț Lupu, recent.

Recomandări
  • Dănuț Lupu, un nou atac la Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și