Închide meniul

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra

Bogdan Stănescu Publicat: 16 octombrie 2023, 11:29

Reclamă
Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra

Edi Iordănescu şi Darius Olaru / Hepta

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra. Patronul FCSB i-a recomandat lui Olaru să se retragă de la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a acuzat că Darius Olaru nu avea nicio accidentare şi consideră că mijlocaşul său a fost batjocorit de selecţionerul naţionalei.

Gigi Becali l-a sfătuit pe Darius Olaru să ia o decizie radicală după ce a fost lăsat în afara lotului cu Andorra

(n.r.: Îl mai lăsaţi pe Olaru la naţională după tot ce s-a întâmplat?) Păi da’ tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să hotărască. Eu o să vorbesc cu el, ‘Băi, retrage-te’. Eu îi dau un sfat, nu-l oblig. Nu ştiu dacă s-a supărat, n-am vorbit cu el. Şi aşa n-are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune… De ce să te duci? Eu aşa aş face.

Care turneu final? Dacă se retrage Israel. Dar să nu credeţi vreodată că o naţiune ca Israel îşi retrage echipa. Că le e frică lor de Iran. Nu mai pot ei de Iran…

Normal de pe locul 1 (n.r.: ar trebui să se califice naţionala), dar dacă nu e dreptatea şi e minciuna. Cum să facă Dumnezeu? Ne bat şi israelienii, ne bat şi elveţienii. De ce să fiu patriot? Nu mă interesează. Când e nedreptatea nu mă interesează nimic. La minciună şi nedreptate nu mă interesează. Nu mă uit ca să nu fiu împotriva echipei naţionale”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra: „Edi a vrut să se răzbune. De ce să minţi în halul ăsta de Olaru?”

Gigi Becali a izbucnit după victoria României cu Andorra. Patronul FCSB îl acuză pe Edi Iordănescu de minciună în privinţa lui Darius Olaru.

Să mă uit la România cu Andorra? Altceva nu aveam de făcut? Nu mă mai interesează. Păi dacă zic minciuni de Olaru. De ce să minți în halul ăsta? Păi dacă nu faci dreptatea, n-o împlineşti, roagă-te, tată, să iei iconiţele, să le pupi, să te pui în cap, Dumnezeu… Doctorul echipei naționale l-a anunțat pe doctorul nostru că antrenorii au hotărât asta. Olaru nu avea nimic. Nu ţi-e ruşine să minţi? Dreptatea nu o faci, eşti şi mincinos.

El (n.r. Edi Iordănescu) a vrut să se răzbune, să arate cât este el de important. Joc cu Andorra, nu am nicio treabă, îți arăt eu că îți trimit jucătorii. Trimite-l și pe Coman! Poate din cauza mea are ceva cu FCSB, că am zis eu. În grupa asta, dacă noi aveam un antrenor, noi eram calificați. Nu vezi ce grupă?”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

„Oli (n.r. Darius Olaru) a călcat strâmb la antrenament, a fost în contact continuu cu noi, cu staff-ul medical. Nu am riscat cu el. Am considerat că e foarte important ca el să aibă ultimul cuvânt în ceea ce simte el. Cât timp nu a fost sută la sută, am preferat să nu riscăm. Oli o să fie bine foarte curând. Niciodată nu o să fac ceva ce știu că pune la risc un jucător. Avem un staff de top și tot timpul suntem în dialog. Fiți siguri că nu riscăm niciodată nimic”, a spus Edi Iordănescu, la Prima TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și