Închide meniul

De ce nu a fost convocat Ianis Hagi la echipa naţională pentru meciurile cu Norvegia şi Irlanda de Nord

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2020, 9:48

Reclamă
De ce nu a fost convocat Ianis Hagi la echipa naţională pentru meciurile cu Norvegia şi Irlanda de Nord

Profimediaimages

Ianis Hagi joacă pentru România, în duelul cu Finlanda

Forma din ultima perioadă nu l-a ajutat pe Ianis să rămână un titular de drept la Rangers, acolo unde Steven Gerrard l-a ţinut mai mult rezervă. A jucat un meci din ultimele 3. Aici se adaugă şi jocul slab prestat de mijlocaş la ultima prezenţă la echipa naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru dubla cu Norvegia şi Irlanda de Nord

Tot de echipa naţională se poate lega şi un alt motiv pentru care Ianis nu va evolua cu Norvegia şi Irlanda de Nord. Declaraţiile făcute după meciul de la Oslo (0-4), în care îl ataca pe selecţioner pentru prestaţia jalnică a tricolorilor poate nu au fost uitate de Rădoi. 

"Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault. 

Suntem la început de drum cu noul selecționer și nu am putut aplica pe teren ce ni se transmite de pe margine. Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie din acest motiv”, a spus atunci Ianis.

Ianis Hagi, convocat la România U21

O altă explicaţie pentru "retrogradarea" lui Ianis ar fi ajutorul pe care el l-ar putea oferi în meciul cât o calificare a României U21, cu Danemarca U21. Tricolorii au nevoie de un succes pentru a merge la European. 

Reclamă

Ianis nu a mai jucat la tineret, de 17 luni. Ultima apariţie a fost în meciul cu Germania de la EURO 2019, o competiţie unde a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, în 4 meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și