Închide meniul

De ce s-a decis Mirel Rădoi să plece de la echipa naţională! Selecţionerul nu mai poate fi întors din drum. Dezvăluiri din interior

Gabriel Zamfirescu Publicat: 12 octombrie 2021, 11:57

Reclamă
De ce s-a decis Mirel Rădoi să plece de la echipa naţională! Selecţionerul nu mai poate fi întors din drum. Dezvăluiri din interior

Mirel Rădoi, după România - Islanda 0-0

Profimediaimages

Mirel Rădoi a făcut anunţul la care nu se aştepta nimeni. După România – Armenia 1-0, selecţionerul a spus că va pleca de la naţională după finalul meciurilor din grupă. Nu va sta pe bancă nici la barajele pentru Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce s-a decis Mirel Rădoi să plece de la echipa naţională

Mirel Rădoi va mai sta pe banca naţionalei în meciurile cu Islanda şi cu Liechtenstein, din luna noiembrie. Apoi, a anunţat că va pleca, deşi România se află foarte aproape de baraje. Meciurile din primăvară nu-l vor mai găsi pe selecţioner pe banca României.

Mirel Rădoi a spus în conferinţa de presă de după jocul cu Armenia că a anunţat federaţia că nu va vrea să rămână selecţioner şi după jocul cu Liechtenstein. Discuţia şi informarea au avut loc după tripla din luna septembrie, una excelentă pentru naţionala României, anunţă digisport.ro.

În tripla din septembrie, tricolorii au obţinut 7 puncte, dar asta nu l-a înduplecat pe Mirel Rădoi să rămână. Duce preliminariile până la final şi astfel înţelegerea cu FRF este finalizată.

Rădoi a spus că după experienţele la loturile naţionale vrea să muncească zi de zi la o echipă, acesta fiind motivul prezentat presei pentru decizia radicală luată.

Reclamă
Reclamă 4

Motivele pentru care Rădoi vrea să plece

Ce nu a spus Rădoi este că a fost afectat foarte mult de criticile venite în perioada în care echipa naţională avea rezultate proaste şi juca slab. I s-a părut că a fost revărsată prea multă ură, venită din toate direcţiile.

Mai mult, Mirel Rădoi ar vrea să plece cu fruntea sus de la echipa naţională, după ce la un moment dat aproape toată lumea cerea demisia sau demiterea sa.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și