Închide meniul

Adio, Andrei Vlad! Gigi Becali nu mai are încredere în el: „Mi-e frică, face niște gafe…”. De ce îl consideră mai bun pe Ştefan Târnovanu: „E mai înfricoșător!”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2022, 12:24

Adio, Andrei Vlad! Gigi Becali nu mai are încredere în el: „Mi-e frică, face niște gafe…. De ce îl consideră mai bun pe Ştefan Târnovanu: „E mai înfricoșător!

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB de Gigi Becali

Andrei Vlad, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

  • Gigi Becali nu mai are încredere în Andrei Vlad
  • Ştefan Târnovanu, noul favorit al patronului FCSB 

FCSB a câştigat meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, cu Ştefan Târnovanu titular în poartă. Goalkeeper-ul de 21 de ani i-a luat locul lui Andrei Vlad, care a comis o greșeală monumentală în partida cu FC Argeș, din etapa precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adio, Andrei Vlad! Gigi Becali nu mai are încredere în el: „Mi-e frică, face niște gafe!”. Patronul FCSB, impresionat de Ştefan Târnovanu

Gigi Becali l-a scos din lotul FCSB-ului pe Vlad și spune că va fi foarte greu să redevină titular. Patronul clubului din Berceni a explicat de ce consideră că Ştefan Târnovanu oferă mai multă siguranţă decât Andrei Vlad.

„E greu să te mai întorci în echipă. Mi-e frică, face niște gafe… Mai ales acum, pe final (n.r. – în play-off), e greu. Şi plus de asta, la Târnovanu văd joc de picior mai bun.

Reclamă

Vlad are o ezitare. Vrea să paseze, nu mai pasează. Se face că o prinde cu o mână și o prinde cu cealaltă mână că nu i-a convenit unde să dea. Dar la Târnovanu am văzut, vine mingea la el și o dă imediat. Târnovanu e mai implicat și mai înfricoșător pentru adversari. E şi mai înalt.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Ștefan Târnovanu e alături de Andrei Vlad, după ce Gigi Becali l-a scos din lot

Ștefan Târnovanu a devenit noul titular de la FCSB, după ce Andrei Vlad a fost scos din lot. Acesta este alături de coechipierul său, chiar dacă cei doi sunt ”rivali” pentru post.

Reclamă

”Să nu se înțeleagă că am așteptat să greșească Vlad. Eu cu el, cu Straton și cu domnul profesor suntem prieteni. Îmi dau seama că trece printr-o perioadă grea. Suntem prieteni înainte de toată. Păstrăm distanța de 7 puncte și vom da totul. Credem în titlu. Dacă nu am face-o, nu am mai intra pe teren”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul meciului.

Misiune infernală pentru FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru titlu

CFR Cluj e mare favorită să câştige al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a avut un parcurs aproape de perfecţiune în sezonul regular.

CFR Cluj a obţinut 76 de puncte din 90 posibile în cele 30 de etape ale sezonului regular. Va intra în playoff cu 38 de puncte. FCSB a terminat în genunchi sezonul regular şi a obţinut 3 puncte în ultimele 3 etape.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a acumulat 62 de puncte şi va porni în playoff cu 31 de puncte. Este cea mai mare diferenţă de puncte de când în Liga 1 s-a implementat acest sistem nou.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”