Închide meniul

Deian Sorescu, printre preferații lui Edi Iordănescu: ”Când eram la FCSB mi-am dorit foarte mult să vină!” Ce a spus despre convocarea acestuia înainte de România – Grecia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 15:31

Deian Sorescu, printre preferații lui Edi Iordănescu: ”Când eram la FCSB mi-am dorit foarte mult să vină!” Ce a spus despre convocarea acestuia înainte de România – Grecia

Deian Sorescu a debutat la echipa națională într-un meci cu Georgia

Hepta

Deian Sorescu (24 ani) a fost convocat de urgență la echipa națională. Edi Iordănescu a luat decizia după ce mai mulți ”tricolori” au avut probleme medicale. Astfel, fostul căpitan de la Dinamo se va alătura cantonamentului României cu doar o zi înaintea meciului amical cu Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a mai bifat 5 apariții sub tricolor, toate în 2021. Acesta a debutat la echipa națională vara trecută, în timpul unui meci amical cu Georgia.

Deian Sorescu, printre preferații lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a vorbit despre convocarea sa de urgență și a amintit de faptul că voia să îl transfere pe Sorescu în perioada în care o antrena pe FCSB.

”El a fost printre cei care au fost chiar sub lista iniţială. Am decis împreună cu staff-ul… ţinând cont că aveam acoperite acele poziţii fiind un jucător polivalent. Poate să acopere toată banda dreaptă, dar am ajuns la concluzia că ar fi mai bine să-l lasăm la club, abia a ajuns acolo, a început să joace. Are puţine jocuri, s-a integrat rapid, dar am zis că poate are nevoie de mai mult timp. După care îl aveam foarte mult în evidenţă pentru iunie, ştia asta, i-am transmis. Din păcate starea medicală aici nu este bună. Avem 4-5 jucători, am înţeles acum că şi al 6-lea ar da semne de probleme cu viroză, gripă. Sunt lucruri care greu poţi să le controlezi.

Ne-am văzut nevoiţi să apelăm la el. Am avut în dimineaţa asta o discuţie cu antrenorul lui… pe cale FRF – club a fost şi o discuţie oficială şi le mulţumim că ne-au înţeles şi l-au lăsat să vină. Ce m-a bucurat a fost că Deian, când s-a discutat cu el, a arătat foarte multă bucurie, entuziasm să vină. Nu uitaţi că eu când eram la FCSB mi-am dorit foarte mult ca Deian să vină, a apărut asta în spaţiul public. El o ştie, lumea o ştie, e un jucător în care am crezut tot timpul”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Reclamă

Deian Sorescu a reușit recent să spargă gheața la Rakow. Românul a înscris primul gol în Polonia, într-o victorie a lui Rakow cu Stal Mielec, scor 2-1. În acea partidă, Sorescu a profitat de o eroare a fundașilor adverși în careu și a introdus balonul în poartă la colțul scurt.

Deian Sorescu a rămas cu sechele de la Dinamo

Deian Sorescu s-a transferat în această iarnă de la Dinamo la Rakow și a scăpat de problemele financiare și sportive care îl urmăreau la formația din Ștefan cel Mare.

Fotbalistul a recunoscut că nu mai era obișnuit să lucreze într-un mediu normal.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a fost greu, sincer să vă spun (n.r- adaptarea în Polonia). S-a întâmplat totul, aşa, foarte din scurt. Nu eram pregătit să plec, direct. M-am trezit cu un telefon şi a doua zi eram plec. Am vorbit cu Sergiu Hanca, m-a ajutat în ultima perioadă cu nişte informaţii cu ce se întâmplă acolo, despre chestii de plătit la stat şi contractuale.

Nu am realizat pe moment (n.r.- că Rakow era lider, în prezent e pe locul secund). M-am trezit, ne-am trezit pe primul loc. Acum patru luni mă băteam la retrogradare cu Dinamo şi acum mă trezesc pentru lupta la titlu, e ceva WOW! E mai uşor pe primul loc decât pe ultimul. Sunt aşa, liber, lejer, e ceva neobişnuit pentru mine”, a spus Deian Sorescu, marți, la aeroport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și