Închide meniul

Denis Alibec, ghinionistul serii. Atacantul lui CFR Cluj nu scapă de coşmarul accidentărilor. Jovan Markovic l-a înlocuit şi a debutat la naţionala României!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2021, 23:49

Denis Alibec, ghinionistul serii. Atacantul lui CFR Cluj nu scapă de coşmarul accidentărilor. Jovan Markovic l-a înlocuit şi a debutat la naţionala României!

Denis Alibec s-a accidentat în Islanda

Captură PRO TV

Alibec nu scapă de coşmarul accidentărilor. În minutul 73 a făcut un sprint şi a decis să se oprească. A dat mingea în afara terenului şi s-a aruncat pe jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a accidentat în Islanda – România

Vârful campioanei CFR Cluj şi-a stăpânit cu greu lacrimile, iar medicii i-au făcut imediat semn de schimbare lui Mirel Rădoi. Alibec a fost scos pe margine şchiopătând şi a arătat că are mari probleme la muşchiul piciorului stâng.

În locul lui Alibec a intrat unul dintre debutanţii care au făcut deplasarea în Islanda. Jovan Markovic, jucătorul de 20 de ani al Universităţii Craiova, a bifat primele minute în tricoul selecţionatei tricolore.

Denis Alibec s-a "rupt"
Denis Alibec, dureri la piciorul stâng

Denis Alibec are din nou probleme medicale

Alibec a tot avut probleme medicale. În startul acestui an s-a accidentat la adductori în timpul meciului câştigat de Kayserispor cu Istanbul BB, scor 2-0. A avut nevoie de operaţie şi a stat trei luni pe margine.

Denis Alibec a avut de suferit şi după ce a ajuns la CFR Cluj. S-a „rupt” în minutul 22 al meciului cu Young Boys Berna, din preliminariile Champions League. A resimţit dureri la coapsă!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și