Închide meniul
Video

Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2024, 22:06

Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România

Denis Alibec a avut o ocazie incredibilă / AS.ro

Denis Alibec a avut o ratare colosală în amicalul Columbia – România, care a putut fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Atacantul în vârstă de 33 de ani putea înscrie în faţa celor peste 15.000 de fani care au luat cu asalt stadionul Metropolitano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titularizat de Edi Iordănescu, vârful care joacă în Qatar, la Muaither, a avut o ocazie uriaşă de a restabili egalitatea. Totul după ce Cordoba a deschis scorul încă din minutul 5.

Denis Alibec a semnat o ratare colosală în Columbia – România

Denis Alibec putea da lovitura în minutul 8, după ce chiar el a recuperat mingea. Nicolae Stanciu i-a pasat perfect în centrul careului, da reluarea lui Alibec a fost sub aşteptări.

Balonul a rămas în apropierea atacantului român, dar acesta nu mai ştia unde este. În cele din urmă, Camilo Vargas a intervenit salvator şi a reţinut mingea.

Denis Alibec a contribuit la calificarea României la EURO 2024. El a marcat golul victoriei cu Elveţia, din luna noiembrie.

Reclamă

Echipa de start a României din amicalul cu Columbia:

Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă

Ce schimbări a făcut Edi Iordănescu în primul 11 al României

Horaţiu Moldovan a revenit în primul 11 al României, după ce la duelul cu Irlanda de Nord, între buturile „tricolorilor” a stat Florin Niţă.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, fundaşii de bandă s-au schimbat şi ei, în flancul drept fiind trimis în teren Andrei Raţiu, în locul lui Vasile Mogoş, în timp ce pe stânga va evolua Raul Opruţ, în locul lui Cristi Manea. În faţa apărării, vor evolua Marius Marin, Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin. Alexandru Cicâldău a fost trecut pe banca de rezerve.

În atacul României, toţi jucătorii au fost schimbaţi, faţă de duelul cu Irlanda de Nord. Olimpiu Moruţan şi Denis Alibec, cei care nu au prins niciun minut în partida de pe Arena Naţională, au fost titularizaţi pentru partida de pe Wanda Metropolitano. Valentin Mihăilă a fost şi el titularizat de Edi Iordănescu.

Astfel, jucătorii care au „rezistat” în primul 11 pentru meciul cu Columbia au fost fundaşii centrali, Andrei Burcă şi Radu Drăguşin, căpitanul Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin.

Meciul dintre România şi Columbia, disputat cu două luni şi jumătate înainte de EURO 2024, a putut fi urmărit LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și