Închide meniul

„Revoluţie” în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia! Edi Iordănescu a schimbat şapte titulari! Ianis Hagi, rezervă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 20:26

„Revoluţie în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia! Edi Iordănescu a schimbat şapte titulari! Ianis Hagi, rezervă

"Revoluţie" în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia

Edi Iordănescu şi staff-ul său, la un meci al României/ Profimedia

Edi Iordănescu a făcut „revoluţie” în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia. Selecţionerul a schimbat nu mai puţin de şapte titulari faţă de partida precedentă, cu Irlanda de Nord. Ianis Hagi a fost lăsat, la fel ca şi în meciul cu nord-irlandezii, pe banca de rezerve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de senzaţie dintre Columbia şi România se vede live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:30.

„Revoluţie” în primul 11 al României, pentru meciul cu Columbia

Horaţiu Moldovan a revenit în primul 11 al României, după ce la duelul cu Irlanda de Nord, între buturile „tricolorilor” a stat Florin Niţă.

De asemenea, fundaşii de bandă s-au schimbat şi ei, în flancul drept fiind trimis în teren Andrei Raţiu, în locul lui Vasile Mogoş, în timp ce pe stânga va evolua Raul Opruţ, în locul lui Cristi Manea. În faţa apărării, vor evolua Marius Marin, Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin. Alexandru Cicâldău a fost trecut pe banca de rezerve.

În atacul României, toţi jucătorii au fost schimbaţi, faţă de duelul cu Irlanda de Nord. Olimpiu Moruţan şi Denis Alibec, cei care nu au prins niciun minut în partida de pe Arena Naţională, au fost titularizaţi pentru partida de pe Wanda Metropolitano. Valentin Mihăilă a fost şi el titularizat de Edi Iordănescu.

Reclamă

Astfel, jucătorii care au „rezistat” în primul 11 pentru meciul cu Columbia au fost fundaşii centrali, Andrei Burcă şi Radu Drăguşin, căpitanul Nicolae Stanciu şi Răzvan Marin.

Echipa de start a României:

ROMÂNIA: Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve:  Niță, Aioani – Manea, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, Hagi, Drăguș, Man, Racovițan, Sorescu, Olaru, Fl. Coman, Șut, Fl. Tănase

Ciprian Marica, mesaj înainte de Columbia – România

Ciprian Marica a făcut declaraţii înainte de Columbia – România, meci care se va vedea exclusiv în această seară, de la ora 21:30, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Ne bucurăm de fotbal. Aşteptăm să avem un meci frumos diseară, în care echipa naţională să ne recâştige încrederea şi entuziasmul pe care l-am avut la finalul campaniei.

(n.r: Să ne aşteptăm la un spectacol total în tribune? Vor fi foarte mulţi sud-americani, dar şi români) Ne place atmosfera asta din America de Sud şi sperăm să o trăim diseară pe Metropolitano, acolo unde jucătorii noştri trebuie să se obişnuiască cu atmosfera ostilă, poate, de multe ori, ceea ce vom trăi şi la EURO.

Cumva nu mă aştept să ne impunem prea mult stilul de joc. Asta pentru că întâlnim un adversar în formă. Columbia e o echipă care nu pierde de doi ani. Mai mult decât atât, câştigă ultimul joc, cu Spania, nu întâmplător.

Cumva, e normal să vrei să îi vezi nu numai la echipele de club, ci şi la echipa naţională, acolo unde e alt nivel. E justificată chestia asta, mă aştept ca la următoarele partide deja să contureze primul 11 şi ceea ce vrem să jucăm la EURO.

Reclamă

Pe lângă teste, avem nevoie şi de omogenitate, trasee de joc, avem nevoie de a închega un grup solid. Clar, trebuie să le dai, zic eu, cel puţin două amicale, să ştii ce vrei să joci”, a declarat Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” Vezi toate știrile
Citește și