Închide meniul

Denis Alibec s-a gândit să se retragă de la naţionala României: „Da, mi-a trecut prin cap!” Ce l-a întors din drum

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2022, 12:11

Denis Alibec s-a gândit să se retragă de la naţionala României: „Da, mi-a trecut prin cap! Ce l-a întors din drum

Denis Alibec a vrut să se retragă de la naţionala României

Denis Alibec / Profimedia

Denis Alibec s-a gândit să se retragă de la naţionala României. A recunoscut-o chiar atacantul în vârstă de 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a recunoscut că s-a gândit să renunţe la naţională, tocmai pentru a scăpa de o presiune în plus. După ce s-a gândit mai bine, Alibec a ajuns la concluzia că vrea să lupte pentru o calificare la un turneu final. Alin Toşca şi Alexandru Mitriţă sunt ultimii jucători care au decis să nu mai joace în tricoul României.

Denis Alibec s-a gândit să se retragă de la naţionala României

Da, de ce să mint? Mi-a trecut prin cap (n.r. – să se retragă de la naţională), tocmai pentru a scăpa de o presiune în plus. Apoi am stat, m-am gândit mai mult, n-aș renunța la națională niciodată. Știi de ce? Sunt acolo de dinainte de 20 de ani. Nu pot șterge asta. Deși am regretul că am strâns doar 23 de meciuri cred, parcă aș fi meritat mai mult. Așa simt eu. Sunt cam puține selecții. Am fost mereu acolo, deși mai degrabă ca o rezervă”, a spus Denis Alibec pentru gsp.ro.

Alex Mitriţă renunţă la echipa naţională! L-a anunţat pe Edi Iordănescu că refuză viitoarele convocări

Alex Mitriţă a luat o decizie drastică şi renunţă la echipa naţională. Atacantul de 27 de ani este hotărât să nu mai accepte nicio convocare la prima reprezentativă a României. Prezent la meciurile din UEFA Nations League, Mitriţă a jucat 25 de minute în eşecul din Muntenegru, scor 0-2. După, nu a mai intrat niciun minut pe teren. Mai mult, fostul vârf al Universităţii Craiova nici nu a prins lotul de 23 de jucători în Bosnia.

Alex Mitriţă renunţă la echipa naţională
Revoltat, Mitriţă i-ar fi anunţat pe oamenii din staff-ul lui Edi Iordănescu că nu mai are de gând să vină la echipa naţională, anunţă prosport.ro. Decizia este cel puţin surprinzătoare.

Reclamă

Mitriţă are 3 goluri în cele 18 selecţii la echipa naţională. A fost debutat în urmă cu patru ani, de Cosmin Contra. Când a aflat ce decizie a luat jucătorul de 27 de ani, Ilie Dumitrescu a răbufnit. Fostul atacant al Generaţiei de Aur nu îşi poate explica.

Eu nu concep așa ceva. Au fost momente când nu jucam în Anglia, am avut probleme cu permisul de muncă, și sufeream foarte tare pentru că pierdeam echipa națională. În ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, Mitriță n-a mai fost în lot. Probabil că s-a întâmplat ceva (n.r. – între Mitriță și selecționerul Edi Iordănescu), altfel nu pot înțelege.

Dacă n-a fost ceva între părți la acțiunea asta, nu văd un lucru pozitiv pentru un jucător ca Mitriță, care își dorește să facă performanță, să renunțe la echipa națională. Nu l-am înțeles nici pe Radu Ștefan.

Reclamă 4 / 0/3

La echipa națională sunt și jucători nemulțumiți, există competiție pe posturi. Dar eu n-aș renunța niciodată la echipa națională„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Mitriţă a jucat sub formă de împrumut, sezonul trecut, la PAOK Salonic. Răzvan Lucescu l-a titularizat în 13 meciuri. Un singur gol a înscris Alex Mitriţă în Grecia. Se întoarce la echipa care l-a cumpărat în 2019 de la Craiova, New York City.

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională. Edi Iordănescu a lămurit situația celor doi veterani, după meciul horror cu Muntenegru, din debutul Nations League.

Conform surselor as.ro, Vlad Chiricheș voia să renunțe la echipa națională încă de acum câteva luni. Acesta, alături de Alexandru Maxim, ar fi vrut să se retragă de la prima reprezentativă o dată cu Alin Toșca. Edi Iordănescu a venit cu precizări la conferința de presă.

Situația sa, ținând cont de joc și ce s-a scris, Vlad Chiricheș nu e doar căpitanul nostru, ci și unul dintre lideri. E unul dinte puținii jucători care, în mod constant în ultimii ani, a jucat la un nivel foarte bun. E un jucător de care noi nu ne putem lipsi. Și de Maxim s-a scris. Pentru mine nu există subiectul ăsta, ei sunt aici, am nevoie de ei aici. Și Maxim joacă constant în Turcia. Sunt jucători cu personalitate care pot influența grupul”, a spus Edi Iordănescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și