Închide meniul

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională! Anunțul făcut de Edi Iordănescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 iunie 2022, 19:45 / Actualizat: 6 iunie 2022, 22:24

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională! Anunțul făcut de Edi Iordănescu

Vlad Chiricheș și Alex Maxim ar fi vrut să se retragă de la națională

Jucătorii României, în timpul unui meci / Profimedia

Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu se retrag de la echipa națională. Edi Iordănescu a lămurit situația celor doi veterani, după meciul horror cu Muntenegru, din debutul Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor as.ro, Vlad Chiricheș voia să renunțe la echipa națională încă de acum câteva luni. Acesta, alături de Alexandru Maxim, ar fi vrut să se retragă de la prima reprezentativă o dată cu Alin Toșca.

Edi Iordănescu, noi detalii despre situația lui Vlad Chiricheș

Edi Iordănescu a venit cu precizări la conferința de presă dinaintea meciului cu Bosnia și a spus că subiectul retragerilor lui Vlad Chiricheș și Alex Maxim nu există.

„Situația sa, ținând cont de joc și ce s-a scris, Vlad Chiricheș nu e doar căpitanul nostru, ci și unul dintre lideri. E unul dinte puținii jucători care, în mod constant în ultimii ani, a jucat la un nivel foarte bun. E un jucător de care noi nu ne putem lipsi. Și de Maxim s-a scris. Pentru mine nu există subiectul ăsta, ei sunt aici, am nevoie de ei aici. Și Maxim joacă constant în Turcia. Sunt jucători cu personalitate care pot influența grupul”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Bosnia.

Din informațiile AS.ro, când Edi Iordănescu a aflat de gândurile pe care le are Vlad Chiricheș, a mers trei zile la Sassuolo, unde l-a convins pe căpitanul naționalei să rămână la prima reprezentativă.

Reclamă

Conform unor surse din Federație, Chiricheș a avut o ”cădere” după meciul cu Muntenegru. Acesta a greșit la golurile primite de România și a vrut din nou să se retragă. Din câte se pare, tot Iordănescu este cel care l-a liniștit în urma unei discuții. Următorul joc al naționalei va fi cu Bosnia, miercuri, 7 iunie, în direct la Antena 1. Tricolorii au ajuns deja în Bosnia.

Vlad Chiricheș, apărat de Mihai Stoichiță

Chiricheș a fost de departe cel mai criticat dintre tricolori, mai ales că Iordănescu susținea că în jurul lui se va construi noua echipă. El a fost apărat de Mihai Stoichiță.

„A greşit, dar dacă am fi trăit în timpul Revoluţiei Franceze probabil că îi tăiau capul lui Chiricheş. Ar trebui să îl păstrăm în continuare pentru că are potenţial. Noi am devenit nişte extremişti în fotbal. Cum se întâmplă câte ceva, suntem nişte oameni care tăiem capete, şi mâini, şi picioare. Am să încerc să-i sfătuiesc să îşi păstreze capul pe umeri”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei a recunoscut că jucătorii sunt cu moralul la pământ, dar le-a transmis că o victorie cu Bosnia, în meciul care va fi direct la Antena 1, ar putea schimba total situaţia în grupă. A cerut mobilizare generală.

Chiricheș ar putea juca la echipa lui Silvio Berlusconi

Sassuolo, echipa la care Chiricheș evoluează în prezent, e în relații bune cu AC Monza. Formația lui Berlusconi i-a împrumutat în sezonul trecut de la Sassuolo pe mijlocașii Frattesi și Mazzitelli și vrea să mai ia și alți jucători pentru noua stagiune, în care va juca în Serie A.

Gazzetta dello Sport anunță că printre jucătorii care ar putea ajunge la Monza de la Sassuolo se numără și Vlad Chiricheș. Ceilalți doi sunt fundașul Kaan Ayhan și atacantul Defrel.

Fotbalistul român a adunat 29 de apariții în Serie A în stagiunea precedentă. Sassuolo a terminat pe locul 11, departe de zona retrogradării.

2,5 milioane de euro e cota de transfer al lui Vlad Chiricheș, conform transfermarkt.com. Jucătorul de 32 de ani mai are contract cu Sassuolo până în 2023.

De-a lungul carierei, Chiricheș a mai jucat pentru Napoli, Spurs, Steaua, Pandurii, Curtea de Argeș, Benfica U19 și FC Ardealul.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și