Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, criticat de Basarab Panduru după Kosovo – România 0-0: „Măcar Coman avea adversar de la Napoli!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 14:16 / Actualizat: 17 iunie 2023, 15:57

Reclamă
Dennis Man, criticat de Basarab Panduru după Kosovo – România 0-0: Măcar Coman avea adversar de la Napoli!”

Dennis Man, criticat de Basarab Panduru după Kosovo - România 0-0

Dennis Man, în timpul unui interviu / Antena 1

Dennis Man a fost criticat de Basarab Panduru, după ce România a remizat în Kosovo, scor 0-0. Fostul internațional susține că mijlocașul celor de la Parma a prestat un joc modest în duelul de la Priștina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Kosovo și România a fost exclusiv pe Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și în format live video, pe AS.ro. Pentru „tricolori” urmează acum duelul cu Elveția, care va fi luni, de la 21:45.

Dennis Man, criticat de Basarab Panduru după Kosovo – România 0-0

Basarab Panduru susține că avea așteptări mai mari de la Dennis Man, având în vedere că acesta avea ca adversar direct un fundal care evoluează în Liga a 2-a din Germania.

Fostul internațional a făcut o comparație astfel cu adversarul lui Florinel Coman, de pe partea stângă a atacului României. Extrema celor de la FCSB s-a luptat, pe parcursul meciului, cu Vojvoda, de la Torino, și pe Rrahmani, de la Napoli.

La Coman ai fi zis că e mai greu, avea adversar direct de la Torino, fundaș central de la Napoli care vine imediat și face dublaj, dar în partea dreaptă nu aveai.

Reclamă

Acolo erau un fundaș de la Paderborn (n.r. – St. Pauli), numărul 23, cel mai slab jucător de pe teren, și celălalt fundaș central. De la Man mă așteptam la mult mai mult în meciul ăsta. Nu de la Coman, pentru că era greu pe partea lui.

Jucătorii nu erau de mare valoare acolo, puteai jongla. În partea cealaltă, cu adversari de la Torino și Napoli, nu știu dacă ar fi fost ușor pentru cineva”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Video cu rezumatul partidei Kosovo – România 0-0

Florin Răducioiu, analiză dură după Kosovo – România 0-0

Florin Răducioiu a făcut o analiză dură, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0. Fostul internațional susține că „tricolorii” lui Edi Iordănescu au făcut un meci extrem de slab, motiv pentru care susține nu au șanse de calificare la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

”O echipă a României care nu a arătat aproape nimic. O echipă a României care a fost depăşită la capitolul viteză după părerea mea, la capitolul voinţă, o echipă disperată în a doua repriză, mai ales. Într-adevăr, se părea că de la un moment la altul cei din Kosovo puteau înscrie.

Dar, repet, nu putem emite pretenţii de a ne lupta pentru locul doi, mai ales după această repriză a doua dezastruoasă. Sunt foarte dezamăgit! Mă aşteptam un pic mai mult şi din punct de vedere individual de la Man, la Coman, de cei care au intrat. De Puşcaş nu mai spun.

Am fost norocoşi! Luăm acest punct care va cântări, probabil, mult în balanţa calificării. Uşor, uşor, nu cred că mai stăm la mâna noastră pentru că Israelul câştigă şi această echipă din Kosovo, pe care o cunoşteam, o să vedeţi că nu o să fie deloc simplu la Bucureşti în meciul retur!”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și