Închide meniul

Florin Răducioiu, analiză dură după Kosovo – România 0-0: „Nu putem emite pretenții pentru locul doi!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 9:29

Reclamă
Florin Răducioiu, analiză dură după Kosovo – România 0-0: Nu putem emite pretenții pentru locul doi!”

Florin Răducioiu, analiză dură după Kosovo - România 0-0

Duel în partida dintre Kosovo și România/ frf.ro

Florin Răducioiu a făcut o analiză dură, după ce România a remizat în deplasarea din Kosovo, scor 0-0. Fostul internațional susține că „tricolorii” lui Edi Iordănescu au făcut un meci extrem de slab, motiv pentru care susține nu au șanse de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Kosovo și România, încheiat cu scorul de 0-0, a fost exclusiv în Antena 1, cât și în AntenaPLAY.

Florin Răducioiu, analiză dură după Kosovo – România 0-0

Florin Răducioiu este de părere că grație ratărilor celor din Kosovo, România a reușit să obțină un punct. Fostul internațional susține că „tricolorii” nu ar fi meritat rezultatul de egalitate înregistrat la Priștina.

De asemenea, Răducioiu s-a mai declarat nemulțumit de jucătorii pe care Edi Iordănescu a mizat în atac, anume Dennis Man, Florinel Coman și George Pușcaș.

Un meci în care, sincer, nu meritam să terminăm la egalitate. Echipa din Kosovo a fost superioară, mai ales în repriza a doua, din aproape toate punctele de vedere: fizic, tactic, tehnic, al voinţei de luptă şi doar imprecizia, mai ales a lui Muriqi, în aceste ultime minute a făcut să nu ne întoarcem fără nici măcar un punct din Kosovo.

Reclamă

Repet, o echipă a României care nu a arătat aproape nimic. O echipă a României care a fost depăşită la capitolul viteză după părerea mea, la capitolul voinţă, o echipă disperată în a doua repriză, mai ales. Într-adevăr, se părea că de la un moment la altul cei din Kosovo puteau înscrie.

Dar, repet, nu putem emite pretenţii de a ne lupta pentru locul doi, mai ales după această repriză a doua dezastruoasă. Sunt foarte dezamăgit! Mă aşteptam un pic mai mult şi din punct de vedere individual de la Man, la Coman, de cei care au intrat. De Puşcaş nu mai spun.

Am fost norocoşi! Luăm acest punct care va cântări, probabil, mult în balanţa calificării. Uşor, uşor, nu cred că mai stăm la mâna noastră pentru că Israelul câştigă şi această echipă din Kosovo, pe care o cunoşteam, o să vedeţi că nu o să fie deloc simplu la Bucureşti în meciul retur!”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, după Kosovo – România 0-0

Deian Sorescu a spus după Kosovo – România 0-0, meci ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, că echipa naţională a României a obţinut un punct muncit, în condiţiile în care starea gazonului a fost una extrem de proastă.

A fost o schimbare nevoită, îmi pare rău pentru Camora, nu știu ce s-a întâmplat. Mereu, oriunde voi fi folosit, voi încerca să dau sută la sută. Am avut unele probleme pe partea defensivă, dar mă bucur că a ieșit bine și am reușit să luăm un punct pe un asemenea teren. E o poziție grea, nu ai picior de bază, e pe picior invers. Ne bucurăm că a fost un punct muncit, greu, un adversar destul de bun și agresiv.

Nu căutăm alibiuri, dar ne bucurăm că au avut golul anulat și am reușit să scoatem un punct. Am făcut un antrenament ieri și chiar nu sărea mingea absolut deloc. Nici astăzi nu a arătat terenul foarte bine. Au fost zone în care nu a sărit mingea și a fost greu. E un punct muncit și eu zic că e meritat. Mergem la victorie la orice meci, să câștigăm, să luăm cele trei puncte”, a spus Deian Sorescu la finalul meciului cu Kosovo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și